Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Clarkson, Hammond a May zase spolu, budou pracovat pro Amazon

David Bureš
Diskuze (6)
Na nový pořad z dílny bývalých moderátorů Top Gearu se můžeme těšit v příštím roce.

Bývalí moderátoři britského pořadu Top Gear už sehnali novou práci. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May budou spolu tvořit motoristický pořad pro streamovací službu Amazon Instant Video. Amazon to oznámil na vlastních webových stránkách.

Nepotvrdily se tak dřívější spekulace, že trio bývalých moderátorů Top Gearu bude pracovat na pořadu pro službu Netflix. Místo toho zamíří k její konkurenci. O produkci nového pořadu se postará Andy Wilman, který byl dlouhá léta výkonným producentem Top Gearu.

O novém pořadu toho zatím moc nevíme, je však jisté, že bude věnovaný automobilům. Výroba prvního dílu však má začít již brzo. Ve vysílání se nový pořad s ještě neoznámeným názvem objeví v průběhu příštího roku.

Clarkson, Hammond a May ukončili spolupráci na Top Gearu letos na jaře. Důvodem byla údajná šarvátka mezi Clarksonem a jedním z producentů pořadu, po které byl hlavní představitel Top Gearu vyhozen z televizní společnosti BBC. Svého kolegu následovali i Hammond s Mayem, kteří se na slavné show odmítli bez Clarksona podílet. Stejně tak z BBC odešel producent Wilman.

BBC mezitím pracuje na novém formátu Top Gearu, která půjde do éteru také v příštím roce. Novým moderátorem show se stane britský komik Chris Evans, který k sobě aktuálně shání další tváře. Naposledy se vyrojily spekulace o tom, že by s Evansem mohl novým Top Gearem provázet pilot Formule 1 Jenson Button.

David Bureš
Diskuze (6)
Avatar - Magister
30. 7. 2015 20:41
Re: Super
Taky se těším na nový Clarksonův a spol. pořad. Evans i s politicky korektní BBC mi jsou kradení.
Avatar - _Karel_
30. 7. 2015 19:53
Re: spekulace
To spíš uvěřím, že nikdo z američanů nevěděl dopředu o 11/9.
Avatar - poterienko
30. 7. 2015 19:37
Re: Super
Jo přesně tak - jen z poloviny. Bohužel ta polovina byl suchý pořad o autech a ta polovina, co odešla, je ta zábavná show.
30. 7. 2015 18:59
Super
Jsem velmi ráda že se tohle trio vrátí i s Andym. Moc se těším na nové díly. A nové moderátory Top Gearu by jsme neměli hned odsuzovat. Doufám že se jim bude dařit alespoň z poloviny tak dobře jako předešlému Top Gearu.
30. 7. 2015 16:45
Re: spekulace
možné to je, ale s ich kráľovskými platmi (zrejme aj kráľovskými výsadami), v pozícii megastar, sa mi nezdá, že by v ich veku takto prešpekulovane komplikovane odchádzali do inej viacmenej rovnakej šou. Celkom verím, že to bolo len vybuchnutie papiňáku.