Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Co uvidíme v nadcházejícím dílu The Grand Tour? Kiu Stinger i Bugatti Chiron

David Bureš
Diskuze (3)
Po srovnání tři supersportů a závodu mezi Fordem GT a veřejnou dopravou se v show Clarksona a spol. můžeme těšit na jedno z nejrychlejších aut světa nebo Jaguar XJ220.

Vánoční čas obvykle ve světě seriálů a televizních show znamená pauzu ve vysílání ve prospěch vánočních pořadů a pohádek, pro automobilovou show The Grand Tour to však neplatí. Třetího dílu druhé série se tak dočkáme ještě krátce před Štědrým dnem, tento pátek 22. prosince. Odhalené fotografie z epizody přitom ukazují, na co se můžeme těšit.

A bude to tentokrát hodně různorodý materiál, protože po srovnání Lamborghini Aventador S, Hondy NSX a Rimacu Concept_One, respektive závodu mezi Fordem GT a veřejnou dopravou nebo testu Mercedes-AMG GT R si pro nás moderátoři připravili odlišnější reportáže.

Po čistě „supersportovních“ dílech se dočkáme i automobilu běžné produkce. James May se totiž posadí za volant Kie Stinger, velkého překvapení letošního roku, kterou otestuje na silničkách španělského ostrova Mallorca. Dřívější záběry pak dokazují, že přitom v blíže nespecifikovaném závodě vyzve na souboj i rychlostní skateboardisty. May pak s Hammondem předvedou také nový druh závodění na parkovišti.

Ani supersporty ale nebudou v nadcházející epizodě chybět. Hvězdou bude nepochybně Bugatti Chiron, jedno z nejrychlejších sériových aut současnosti. Vyzkouší ho Jeremy Clarkson, který na cestě mezi St Tropez a Turínem má zjišťovat, zda je takový přesun lepší v Chironu, nebo v helikoptéře či privátním tryskáči. A aby těch Bugatti nebylo málo, v sérii se objeví také EB 110, legendární superauto z devadesátých let, které Clarkson na „domácím“ okruhu The Grand Tour Eboladrome porovná s jeho hlavním soupeřem, Jaguarem XJ220.

Součástí epizody pak bude i rubrika Celebrity Face Off, v rámci níž dva pozvaní hosté závodí na speciální trati s Jaguarem F-Type. Po trati kombinující asfaltovou i šotolinovou část se proženou herec Hugh Bonneville a přírodovědec Casey Anderson, kteří budou bojovat o to, kdo je nejrychlejší osoba světa žijící s medvědem. Nápady The Grand Tour zkrátka neznají mezí...

David Bureš
Diskuze (3)
Avatar - wakantanka
20. 12. 2017 10:30
Re: Úprimne
:yes:
19. 12. 2017 13:27
Re: Úprimne
Uvidime, ocakavam nieco sarkastickeho :-)
Avatar - wakantanka
19. 12. 2017 11:47
Úprimne
som naozaj zvedavý, čo povie James May na Stinger, aj keď zaujímavý by bol aj názor Jeremyho. :-)