Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Čtyřletá Sophie testuje nákladní Volvo FMX (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Volvo Trucks rozšiřuje svou sérii reklamních spotů o další snímek, v němž si prostřednictvím dálkového ovládání pohraje malá holčička s 18-tunovými nákladním vozidlem.

Společnost Volvo Trucks v letech 2012 až 2014 uvedla sérii reklamních spotů, v nichž demonstrovala schopnosti a přednosti svých vozidel.

Nyní na tuto sérii navazuje novým snímkem pojmenovaným Podívej, kdo řídi, v němž je hlavní hvězdou Sophie Brown, která prostřednictvím dálkového ovládání řídí 18-tunové Volvo FMX a náramně si to užívá.

Volvo FMX použité pro natáčení bylo vybaveno motorem D13K s objemem 12,8 l o výkonu 397 kW (540 k) ve spojení s převodovkou I-Shift a podvozkem Extra High s konfigurací náprav 8x6. Standardní denní kabina byla doplněna jen výbavou, umožňující dálkové ovládání stroje.

Ingela Nordenhavová, ředitelka pro marketing a globální komunikaci společnosti Volvo Trucks, k tomuto testu doplnila, že Volvo FMX bylo vystaveno nejnáročnější zkoušce, jakou dokázali ve společnosti vymyslet a jejím cílem bylo ukázat, co všechno vozidlo skutečně dokáže.

První z reklamních spotů společnosti Volvo Trucks byl s provazochodkyní Faith Dickey natočený k příležitosti premiéry nové generace modelové řady FH. Ve druhém si roli kaskadéra vyzkoušel samotný prezident společnosti Volvo Trucks Claes Nilsson. Ve třetím předvedl ovladatelnost Volva FMX malý křeček Charlie a ve čtvrtém ujíždělo Volvo FL před stádem býků. V pátém s názvem Impozantní roznožka se stal hlavní hvězdou Jean-Claude Van Damme. Šestý reklamní snímek byl pojmenován Kasino a prozatím poslední byl závod mezi tahačem Volvo FH a supersportem Koenigsegg.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)