Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dacia představila nový finanční produkt Box

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Úspěšné uvedení novinek Dacia Sandero, Sandero Stepway a Logan je důkazem zájmu českých zákazníků o produkty s dobrým poměrem ceny a výbavy. Dalším posílením atraktivnosti této nabídky je nový finanční produkt.

Na český trh přichází nové financování pro automobily Dacia Duster, Sandero a Logan s názvem Dacia Box. Tento způsob financování byl vytvořen ve spolupráci se značkovou leasingovou společností RCI Financial Services a nabízí se pod hlavičkou Dacia Finance. Klientům přináší několik výhod v jednom balíčku:

  • nulový poplatek za uzavření a vedení smlouvy,
  • prodloužená záruka na 60 měsíců nebo 100 000 km,
  • snížené úročení,
  • havarijní pojištění s 10% spoluúčastí za 1,80%,
  • příslušenství dle volby zákazníka ze tří variant, (Adventure/Country/Styling).

Klient si tak při financování vozu může vybrat balíček příslušenství zdarma a taktéž získá prodlouženou záruku na pět let v hodnotě 5 490 korun. Součástí balíčku je také atraktivní sazba havarijního pojištění, která je přibližně o 20 % nižší než standardně nabízené sazby na modely Dacia. Snížená úroková sazba se pohybuje v průměru o pět procentních bodů níže než běžně nabízené úvěry.

Uvedené výhody včetně nulových poplatků umožní zákazníkům, kteří se rozhodnou pro daný způsob financování, ušetřit více než deset tisíc korun. Škála délek financování je variabilní od 12 do 84 měsíců, a stejně tak akontací od 0 do 70 procent.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)