Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Detroit: Toyota FTX truck concept - 100% Amerika

Ladislav Čermák
Diskuze (5)
Krátce po Toyotě Tundra double cab přichází další obludný pick-up, ozdobený japonskou značkou. Podle zvyklostí je úchvatně obrovský, pod kapotou mu tluče zdatné osmikomorové srdce a nabízí bezbřehý komfort pěti kovbojům.

Krátce po Toyotě Tundra double cab přichází další obludný pick-up, ozdobený japonskou značkou. Podle zvyklostí je úchvatně obrovský, pod kapotou mu tluče zdatné osmikomorové srdce a nabízí bezbřehý komfort pěti kovbojům. Poodhaluje podobu full-size trucků od Toyoty v blízké budoucnosti. Rozšířené blatníky, agresivní linie, zdůrazněné nárazníky a velká ložná plocha jistě uspokojí každého Američana, který je in. Zadní dveře je možné sklopit až k zemi pro snazší nakládání těžkých kusů, kompletní sada nářadí se skrývá v přenosném kovovém boxu a pod korbou jsou skryty všechny zdroje energií, které potřebuje Yankee k aktivnímu trávení volného času – elektrocentrála, kompresor atd..

V kontrastu se sebevědomím sršícím exteriérem, přímo evokujícím galonový vír v nádrži, je hybridní koncepce, zajišťující střídmou spotřebu při zachování jiskrných jízdních výkonů. O příjemné trávení cesty se stará vysoce futuristický variabilní interiér s odpruženými sedačkami a vysokou koncentrací nejmodernější techniky, např. 3-D displej komunikačního centra.

Ladislav Čermák
Diskuze (5)