Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

FamousBMW.Autofun.cz: Videotest G-Power M5 Hurricane RR – Zatmění

Ondřej Láník
Diskuze (2)
A je to tady! Kolegové z FamousBMW si mákli, a tak konečně můžete vidět bestiální G-Power M5 Hurricane RR v pohybu. Video test je k vidění v motoristickém pořadu In Motion. Tak HuRRá do toho.

G-Power M5 Hurricane RR jsme vám nedávno představili v exkluzivním redakčním testu.

Toto monstrum se dostane na stovku za solidních 4,8 s, ale to je teprve bod, kdy se auto opravdu rozjíždí, protože za dalších 5 sekund už jede 200 km/h. No, a pokud plyn podržíte dalších 10 sekund, tak jste na hodnotě 300 km/h! A to vše s poháněnou zadní nápravou, žádná čtyřkolka plná nesmyslné elektroniky…

Nyní jsme opravdu hrdí na to, že vás můžeme pozvat ke sledování následujícího VIDEO TEST G-Power M5 Hurricane RR .

Další komentář není třeba, auto mluví samo za sebe zcela jasnou řečí…

Doporučujeme
VIDEO TEST G-Power M5 Hurricane RR

FamousBMW je součástí internetové sítě Autofun EXTRA, umístěné na adrese www.autofun.cz/extra.

Vedle odborného magazínu FamousBMW, patří pod křídla Autofun EXTRA server CzechFerrari jež se zaměřuje na slavnou italskou automobilku s koníkem ve znaku, a také CzechExotics, kde jsou k dispozici dech beroucí fotografie exotických i luxusních automobilů a reportáže z jejich srazů v České republice.

Čtvrtým projektem je server SimRacing, který je evropskou jedničkou v online automobilových závodech.

Ondřej Láník
Diskuze (2)
13. 8. 2010 10:47
FAIL
video je celkom FAIL par obrazkov iduceho auta a par fotiek a dva pohlady pod kapotu ked chlapik povie dvakrat to iste a potom povie ze chodte na stranku...no nic moc...a ako pise kankunen, 4x4 to potrebuje ako sol, ale pravda, dochodcovia s tym mozu jazdit aj bez 4x4 :-)
Avatar - KANKUNEN
13. 8. 2010 08:55
4x4
Rád se svezu rychle, ale protože nejsem natrénovaný, takže si něco troufnu tak do stovky a pak už s velkým respektem, takže pro mě je důležitá právě čtyřkola, abych se uměl odpíchnout ze zatáčky i za mokra a sněhu.