Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat 500 Prima Edizione: První série pro USA

Dariusz Szynder
Diskuze (24)
Na setkání klubu Fiat-Lancia Unlimited oznámila prezidentka Fiat North America Laura Soave, že Fiat ještě letos uvede v USA zaváděcí sérii Fiatu 500 nazvanou „Prima Edizione“. Členové klubu tak mají jako první možnost nové "Cinquecento" objednávat.

Prezidentka Fiat North America Laura Soave dorazila na večeři uzavírající letošní setkání klubu Fiat-Lancia Unlimited, aby zde oznámila uvedení na americký trh zaváděcí 500kusové série modelu Fiat 500 „Prima Edizione“. Členové klubu, kteří jsou dlouholetými fanoušky automobilů značky Fiat a Lancia, tak jako první v USA dostali možnost nové Cinquecento objednávat.

Fiat 500 „Prima Edizione“ bude nabízen v jedné ze tří barev: bílé Bianco, červené Rosso a šedé Grigio. Všechny exempláře dostanou speciální štítek „Prima Edizione“ s pořadovým číslem série. Pohon zajistí 4válcový motor 1,4 MultiAir spojený s manuální převodovkou. Mimochodem, tento motor v Evropě zatím v nabídce pro Fiat 500 nefiguruje.

Na severoamerickém trhu se Fiat 500 oficiálně představí na konci roku.

Dariusz Szynder
Diskuze (24)
Avatar - Balkan
16. 7. 2010 16:31
Re: Nejtlustší národ na světě
to je pravda,hlavne ludia z miest a zo statov v ktorych je benzin drahsi a styl sa povysuje nad praktickost.
Avatar - Balkan
16. 7. 2010 16:30
Re: Podle
tak aby sme to zhrnuly, Croma sa celkovo predava po Europe slabo(nemam cisla v hlave,ale neni to nic moc), a vobec koncept aut tohoto typu nemal uspech v EU= teda hatchback strednej alebo vyssej strednej triedy, mozno luxusny hatch bude mat uspech, t.j. Porsche Panamera. Co sa Superbu tyka,klasicky sedan, tie idu super, vid clanok o BMW 5, pre mna je ten Superb trocha zvlastny,ale je super, lebo je ten isty podvozok co Audi A4/A6 a v interiery dokonca vyzera lepsie
Avatar - Balkan
16. 7. 2010 16:27
Re: Podle
a dovolte mi poznamenat taky detail= talinaske auta,ako ste spomenuli zname nespolahlivostou a predavane Cryslerom,ktory stracva na vsetky Fordy(ford,lincoln,mercury) a GMy(cadillac,buick,chevrolet) v oblasti spolahlivosti brutalne...super kombinacia co? ale nie, ja si msylim ze 500ka ma sancu na uspech, podla man je dost lepsia nez smart ci vw beetle, a aj trocha stylovejsia nez fiesta a vsetkym tymto autam sa v USA relativne zacina darit
Avatar - Barrichello
16. 7. 2010 10:49
Re: Nejtlustší národ na světě
Právě ženy budou asi nejčastější zákaznice + pár mladochů, co kupují ted Mini a Smart.
Avatar - Barrichello
16. 7. 2010 10:48
Re: Podle
Ono se tam taky nic jiného pod značkou Fiat prodávat nebude.
Zbytek bude alfa romeo a chrysler, možná jeden malý model i jako Jeep + dodávky pod zančkou RAM.