Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiatu se daří. V Itálii získal 31procentní tržní podíl

Libor Zezulka
Diskuze (78)
Především velký zájem o nové Grande Punto pomohl italské automobilce zvýšit podíl na domácím trhu na 31 procent.

Do nástupce populárního modelu Punto vkládal Fiat velké naděje a nyní se ukazuje, že oprávněně. Především vřelé přijetí novinky pomohlo italské automobilce zvýšit podíl na domácím trhu na 31 procent, a to navzdory celkovém poklesu registrací nových automobilů o 6,3 procent.

Překročit třicetiprocentní hranici se Fiat marně snažil několik posledních měsíců, ještě vloni v dubnu měl Fiat pouze 27,2 procent italského trhu, v březnu letošního roku se mu podařilo získat 30,6procentní tržní podíl. Za první čtvrletí roku 2006 výrobce očekává zajímavý zisk.

Libor Zezulka
Diskuze (78)
5. 5. 2006 17:59
Re: Zvolejme sláva Fiatu!!!
>:D sakra... oprava: G VI ;-) :yes:
3. 5. 2006 23:39
Re: KLID, KLID, KLID
Jestli tím okolím myslíš psychiatrickou léčebnu, neboť ten příspěvek snad ani jinde vzniknout nemohl, tak si tam musíte pěkně notovat. Až tě z těch depresí dostanou, zkus to jinak... a hlavně, skunku, slušně :no:
3. 5. 2006 22:04
Re: KLID, KLID, KLID
:yes: Problém je, že se vizuálně povedla Opelu Astra... já jí zatracoval a dnes (mimo zadních blinkrů) na ni koukám a oceňuji ten její šmrnc. Do toho přijede GURU VI... a tohle prostě Stilo těžko překoná. Punto dobrý... ale napíšem si za dva roky, co mu říkáme, jo? Panda výborná :yes:
3. 5. 2006 22:00
OT: GTI ORGIE - GTI ORGIE
Jo, přesně. V Autotipu je dokonalej testík - porovnání GOLFŮ - 1.4 GT TSI, 2.0 FSI, GTI a GT TDI. Tak to je počteníčko :yes: Z hlediska motorizací doporučuji číst všem, co uvažujou i o Škodě... neboť tam máš odpověď na otázky co tě napadaj... zda naftu nebo benzín... A závěr? Tak především tě tam dostane do kolen pokřik - BRAVO TSI :-) ... zní to povědomě, co? :-) ...no a ten pokřik je fakt trefnej, protože ten motor (dle testu) je dokonalost sama... Tak přečti. :yes: Tak BRAVO TSI ;-) :yes:
3. 5. 2006 21:36
KLID, KLID, KLID
Jo, trochu to zmírni, brácho. FIAT je legenda... Mari to nahoře napsal pěkně :yes: Motorizoval Evropu, teda Fiat ;-) ... jenže tohle, to je už dávno pryč... 850coupe, 128 sport... zbývá jen vzpomínat... Dnes, dnes je svět jinde... Nebo bys snad jel do Chorvatska v Pandě? Líbí se ti, ale nejel bys v ní, viď... Jo, nebo, bude staronová pětistovka... ta ovšem už motorizovat Evropu nebude. Život je jinde. Lidi maj prachy a chtěj aby to na nich bylo vidět. Stilo vyjede a za první zatáčkou ho sejme GURU VI. To bude dokonalej koník sklonku desetiletí. Můžeš tomu věřit. Síla Fiatu je rámována třidou mini vozy a malé vozy... Panda - Punto. A to je málo... na takového giganta. P.S. Fiat... ani nevím, kde bych si ho měl koupit. Kde to sakra prodávaj?... Tohle, brácho, konfrontuj s dokonalostí prodeje VW :yes: Jo, to jsou ty pravé chrámy aut. Znám prodejnu, kde se prodával Fiat... asi půl roku, pak to zavřeli a dnes tam je Ford... zoufalé. WV má styl prodejen, všude září do tmy ty krásné stavby... brácho, chápeš, že ti někdo může prodávat auto a ty si v prodejně nebudeš připadat fakt jak v chrámu? Hele, tak mrkni do VW prodejny a pak napiš... uvidíš, že si zamiluješ třeba to POLO :yes: :yes: A Fiatu držme palce... takovej velkej hráč a...