Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Ford Mondeo – Nastupuje modernizované provedení

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (26)
Na autosalonu v Moskvě se na stánku automobilky Ford představilo Mondeo ve své faceliftované podobě s upraveným designem a novými motory.

Ford Mondeo dostal v rámci modernizace nový přední nárazník s výraznějším šestiúhelníkovým nasávacím otvorem. Po jeho stranách se nad mlhovkami objevily pásy světelných diod pro denní svícení. Další změnou je přemístění bočních směrovek do krytů zpětných zrcátek, nová grafika zadních světel s diodovou technikou a u všech karosářských verzí upravené víko zavazadlového prostoru.

Uvnitř Mondea je nová středová konzola, výplně dveří a střešní panel s ambientním osvětlením světelnými diodami. Ford také připravil nový navigační systém a nový ovládací panel rádia.

Doporučujeme
Ford Mondeo: S faceliftem přijde 2,2 TDCi (147 kW), později i 1,6 EcoBoost

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (26)
2. 9. 2010 16:18
Re: Posun k prémii..
My mame zatim same Toyoty, ted 1xLexus Rx, ale klidne bych do jine znacky sel...nejsem jak jini tady v diskuzich pisi vysazen na jednu znacku...zadna neni dokonala.
2. 9. 2010 13:43
Re: Posun k prémii..
Jj máš pravdu jezdím už dvanáctého forda a byl jsem vždy spokojeny a i když jsem měl i jiné auta tak ford je pro mne skvělý průsečík ceny a kvality.
1. 9. 2010 10:17
Re: Posun k prémii..
Nerikam, ze je Ave krasavec, ale uvnitr bych rekl, ze je to proste hezci nez Mondeo, tam je to takovy preplacany skoro poutovy...ale kazdemu sedi neco jineho, ja radeji strohy prakticky design...spolehlivost Toyoty je samozrejme na stejne urovni jak jine znacky. Ale vite jak to je...kdyz mas Toyotu chces pak spis Toyotu...kdyz mas Ford chces pak Ford...jeste chci zkusit Legacy...ale ten design, proste to Ave se mi zda proti Legacy kraaaasnaaa >:-[]
31. 8. 2010 21:11
Re: Posun k prémii..
no mě se na začátku zdál novu Ave taky takový hezký....lxusně pojatý...ale po čase mě to přešlo...až se toobrátilo...ale je to dobré auto ažaž
31. 8. 2010 20:19
Re: Posun k prémii..
Nebuď zlý, poslední Ave se mně docela líbí má takový Lexus flair, ty předchozí nebyly ošklivé ale spíš nudné.