Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Mustang 2016: Nové pakety a blinkry v kapotě

Ondřej Chamilla
Diskuze (17)
Modelový rok 2016 přinesl pro Ford Mustang řadu změn, objevily se nové výbavové pakety a také jedna retro specialitka – v kapotě uložené blinkry.

Nový Ford Mustang je na trhu pouze chvíli, již však proběhla první modernizace v rámci nového modelového roku 2016. Hlavní jsou nové pakety, třeba Pony Package pro vůz se čtyřválcem EcoBoost, který obsahuje boční pruhy, speciální znáčky a unikátní leštěná devatenáctipalcová kola. Zájemci o Mustang GT si zase mohou objednat Black Accent Package, který obsahuje černý spoiler, černé emblémy a rovněž temně černá devatenáctipalcová kola.

Aby toho nebylo málo, přichází rovněž pro Mustang GT California Special Package, který má pruhy nejen na boku, ale i na kapotě a spoileru. Paket obsahuje přední „lízátko“, jinou masku chladiče, speciální hliníkové devatenáctky a upravený interiér s kůží prošívanou červenou kontrastní nití a hliníkovým obložením.

Performance Package zahrnuje větší chladič, různé vzpěry a výztuhy karoserie, upravené sportovnější zavěšení, odolnější přední pružiny či lepší zadní stabilizátor. Dále obsahuje samosvorný diferenciál, agresivnější přední podnárazník a devatenáctipalcová kola obutá do lepivějších pneumatik. Přepracován je stabilizační systém, stejně jako řízení.

Poslední modernizací jsou blinkry ukryté v kapotě, podobně jako to měl Mustang v roce 1967, pokud jste si tedy objednali takzvanou „deluxe hood“. Detail je to opravdu pěkný, byť jaké je v dnešní době praktické využití, netušíme.

Ondřej Chamilla
Diskuze (17)
Avatar - Barrichello
12. 5. 2015 12:51
Re: Ehm...
prostě parádička pro nadšence a odkaz na minulé generace stangů. ___Nic víc.
Avatar - Egi
12. 5. 2015 03:13
Re: K čemu hoši k čemu
tak to pardon, ale já blbinky na autech, kteé jsou pro image nebo prostě jen pro dobrý pocit pochopit umím. Ale u tohohle zkrátka nevidím naprosto jediný důvod, proč něco takového vůbec existuje. A další pardon, mám dobré auto, ale nudný život opravdu nemám >:D
Avatar - shamal
11. 5. 2015 21:04
K čemu hoši k čemu
To je zase diskuze tady. K čemu je to dobrý? K ničemu! Blbinka. Pro radost ze života. Jestli máš na autě výhradně věci který jsou k něčemu máš možná dobrý auto, ale tak smutnej život...!
Avatar - Egi
11. 5. 2015 17:44
Re: Ehm...
Nojo, máš pravdu...tak v tom případě to dvojnásob nechápu >:D asi proto dělám v evropské a ne americké automobilce :-)
Avatar - JDM
11. 5. 2015 16:59
Re: Ehm...
i tehdy to byla spíš stylová kravinka , i 67 měl indikaci na přístrojovce ;-)
Tady když se dobře podíváš uvidíš šipky na palubce a světýlka na kapotě [odkaz]