Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Grand Tour má za sebou první natáčení s diváky. Nová show Clarksona a spol. prý stojí za to

David Bureš
Diskuze (6)
První ohlasy na nový pořad bývalých moderátorů Top Gearu jsou zatím vesměs pozitivní. Clarkson a spol. ze svého umění patrně nic nezapomněli.

Jeremy Clarkson spolu se svými kolegy Richardem Hammondem a Jamesem Mayem známými z pořadu Top Gear vyrazil do jihoafrického Johannesburgu, aby tam natočil první záběry své nové show The Grand Tour před publikem. První ohlasy novou automobilovou show chválí.

„Jediné, co mohu říci, je to, že pokud se vám líbil ten druhý pořad, který nebudu jmenovat, budete The Grand Tour milovat. Kluci nás rozesmívali, až jsme brečeli. Bylo tam všechno, co byste očekávali a něco navíc,“ prohlašuje jeden z diváků přítomných na natáčení show. Podobně mluví i další účastník natáčení: „Kluci jsou zpět a jsou lepší než jindy. Clarkson, Hammond a May jsou vzorec, který nelze nahradit.“

Přestože výpovědi mohou být zkresleny nadšením, že Clarkson a spol. opět pracují na automobilové show, stále se jedná o výrazně pozitivnější hodnocení než u konkurenčního Top Gearu. Noví moderátoři slavného pořadu byli od počátku diváky kritizováni, následkem čehož byl odchod Chrise Evanse z moderátorského týmu. Rozhlasový moderátor a milovník ferrari se přitom měl stát hlavní tváři „nového“ Top Gearu, diváky ale zklamal.

The Grand Tour naváže svým laděním na Top Gear, na který jsme byli zvyklí z dřívějších let. Těšit se můžeme hlavně na cesty kolem světa v různých autech a humor typický pro slavnou trojici moderátorů. Specialitou bude „pohyblivé“ studio, na něž odkazuje i název pořadu. Natáčení scén s diváky probíhá v obřím stanu, který bude převážen z jednoho místa na druhé. Každá epizoda tak bude natáčena z jiného prostředí, ta vůbec první ze zmíněného Johannesburgu. Potvrzeno je již natáčení na blíže nespecifikovaných místech v Německu, USA nebo Velké Británii.

Přestože první natáčení s diváky proběhlo už minulý týden, samotné vysílání The Grand Tour začne až na podzim (nejspíše v říjnu). Show bude dostupná pomocí internetové služby Amazon Prime. Prozatím mají Clarkson se svými kolegy podepsanou smlouvu na tři série po 12 dílech.

Diváci zatím neprozradili, co v první epizodě nové show uvidíme. Clarkson a spol. ale na sociálních sítích v minulosti odhalili, co můžeme v chystaných dílech očekávat. Velkým lákadlem bude nepochybně srovnávací test Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder a McLarenu P1, netradičním pak bude „nejdivější srovnávací test v historii,“ kterého se zúčastní Aston Martin DB11, Rolls-Royce Dawn a Dodge Challenger SRT Hellcat. Clarkson si nedávno vyzkoušel také třeba Ford Focus RS a Alfu Romeo Giulia, které by se v The Grand Tour mohly také objevit.

David Bureš
Diskuze (6)
19. 7. 2016 11:53
Re: Stará garda
Stab uz nepouziva Landrovery ale Landcrusery a do loga by som prikreslil stejk, inak James, pozor na toho somara, je to mensi kon >:D
18. 7. 2016 18:14
Re: Stará garda
No nie že by boli zle ale jednoducho staršie diely mi prišli 100 percentne a tie novšie tak na 75, 80 percent.
Avatar - CHerokee
18. 7. 2016 16:05
Re: Stará garda
Mi se třeba líbily. V každé sérii mi slabé přišly max 1,2 díly.
18. 7. 2016 15:39
Re: Stará garda
No diely s Clarksonovou družinou od cca 10 serie už boli mimo a už to nemalo taky učinok ako diely do 10 serie ale možno s Grand tour chytia druhy dych .
Avatar - CHerokee
18. 7. 2016 14:39
Re: Stará garda
Souhlas a už se na ty nové díly s Clarksonovou partou opravdu těším!