Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Harley-Davidson a Marvel představují stroje pro komiksové hrdiny (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Captain America slaví významné výročí a na jeho oslavu vzniklo pětadvacet jedinečných strojů ve stylu slavných komiksových hrdinů i padouchů.

Nakladatelství Marvel Comics v letošním roce slaví 75 let od vydání prvního komiksu, jehož hlavním hrdinou je Captain America a zastoupení značky Harley-Davidson pro Austrálii a Nový Zéland se k oslavám připojuje motorkami upravenými ve stylu slavných komiksových hrdinů i záporných postav.

Každý z pětadvaceti upravených strojů pochází od jiného prodejce značky Harley-Davidson a každý je trochu jiný, i když lze narazit na podobné stroje, které jsou věnovány jedné postavě.

Hlavní hvězdou je samozřejmě Harley-Davidson Street Glide Special Captain America v barvách vlajky Spojených států amerických, který stál na počátku celé akce s úpravou motorek ve stylu komiksových hrdinů.

Z dalších strojů pak zaujmou dvě motorky, jejichž základem je model V-Rod, které může sedlat populární Iron Man, zatímco jeho protivník Ultron má k dispozici dva upravené zástupce modelu Night Rod Special.

Za zmínku stojí i Spiderman a jeho Iron 883. Stejný model se pak stal základem i pro dvojici strojů pro krásnou a nebezpečnou Black Widow, zatímco zelený obr Hulk může využít Fat Boy.

Motorky ve stylu komiksových hrdinů bohužel nejsou na prodej, ale pokud žijete v Austrálii nebo na Novém Zélandu pak se můžete prostřednictvím oficiálních stránek značky Harley-Davidson zapojit do hlasování o nejlepší úpravu a doufat, že zvítězíte a svůj vysněný stroj získáte.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)