Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Heico Sportiv připravil paket pro Volvo V70 a XC70

Roman Daněk
Diskuze (3)
Tuner Heico Sportiv, specialista na ladění vozů švédské automobilky Volvo, připravil tuningové balíčky pro dvojici aut, V70 a XC70.

Ladičská firma Heico Sportiv připravuje tuningové doplňky pro švédská auta Volvo více než deset let. Heico patří spíše k decentním a účelovým tunerům, ale když je příležitost, tak se umí také pořádně rozparádit. Jako tomu bylo např. loni na tuningové show v Essenu, kam přivezl upravený hatchback C30.

Jednou z posledních nabídek tuningových úprav je pro modely V70 a XC70. Optický styling je velmi decentní, změny se lehce dotkly předního a zadního nárazníku, vzadu si pozorný kolemjdoucí všimne i čtveřice chromovaných koncovek výfukového systému. Zákazník si bude moci vybrat z několika designů 18-20palcových disků s nízkoprofilovými pneumatikami.

Účelné úpravy se týkají naladění podvozku a odpružení, pro oba vozy jsou nachystány větší kotoučové brzdy. Jak už bylo naznačeno, kompletní modifikací prošel i výfukový systém, takže se dá předpokládat lepší průběh výkonu, reakce na plynový pedál a možná i nějaký ten koník navíc pod kapotou. V interiéru je luxusní dvoubarevné kožené čalounění a hliníkové doplňky obložení.

Roman Daněk
Diskuze (3)