Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Civic 3D se představí v Londýně. V červenci

Libor Zezulka
Diskuze (55)
Den D a hodina H všech fanoušků Hondy se blíží. Na autoshow v Londýně se příští měsíc představí třídveřový Civic.

Pozornost všech fanoušků Hondy, kteří netrpělivě čekají na třídveřovou variantu nového modelu Civic se bude v červenci upírat do Londýna. Na tamější autoshow totiž japonská automobilka sportovnější třídveřový Civic poprvé ukáže veřejnosti. Civic se třemi dveřmi jsme vám na Auto.cz už dvakrát předvedli na oficiálních fotografích, které odhalovaly agresivnější přední nárazník a několik drobných úprav případě a zádě. Třídveřový Civic na výstavní ploše doplní studie hot hatche Civic Type-R, který jsme si mohli prvně prohlédnout v Ženevě. Dalším významným exponátem bude nová vlajková loď Legend.

Libor Zezulka
Diskuze (55)
13. 6. 2006 21:21
Re: OT: Lexus hatchback
Že se nestydíš :-) Na IS je jen jedna finesa... velmi odvážné boky... jinak mě překvapuje, že nevíš nic o nabídce - jedna kastle, jeden benzín a jedna jakžtakž nafta... tohle si nedovolí ani Renault s Loganem... a IS se tu tlačí do premiové třídy... v Evropě... kolebce premiovek... :-! Sakra, vždyť nekouřím...
13. 6. 2006 21:15
Re: čekání
Je vedro... vím... všichni jsme zmoženi... ale, dCi, možná, že je to tím, že teď moc nepíšeš a nejsi ve formě :-) , tak byť mi lahodí, že pocitově řadíš Golfa někam k Laguně... přičítám to spíš fajt na vrub těch pařáků :-) ovšem já to přece psal jako příspěvek těm, kteří kupují auta v nižší střední a rozhodují se, zda zejtra Čivavu nebo tedy popozítří G-6. Jinak, jestli bych měl pokračovat v tvé pohádce... která se mi moc líbí, pak snad bych přihodil MB-C. P.S. Umravnění zákona o N1... ty nevíš, jak dopadly volby?... bude to velmi těžké... A nekuř... škodí to zdraví. :-)
13. 6. 2006 21:09
Re: šíp kterej umí zasáhnout
:yes: