Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Vamos Travel Dog: i pes může cestovat jako člověk

Dan Vořechovský
Diskuze (10)
Vozíte ve svém voze psa? Pak víte, jak náročný je úklid vašeho automobilu. Honda proto vychází majitelům psů vstříc a připravila výbavu, která je určena pro časté převážení psů.

Honda Vamos je japonský minivan ve stylu populárních keicars. A protože v oblasti malých vozů je v Japonsku velká konkurence, snaží se Honda zaujmout i speciálním balíčkem pro psy. Vznikla tak speciální edice Honda Vamos Travel Dog.

Verze Travel Dog nabízí sadu vybavení, které psům zpříjemní cestování a dlouhodobější pobyt na cestách. Mezi hlavní prvky výbavy patří otíratelné rohože pro podlahu zavazadlového prostoru a pro druhou řadu sedadel, vodou omyvatelné čalounění dveří a sedadel, které je rovněž nepohlcuje zápach, vyměnitelný potah pro psy na zadní sedadlo, antibakteriální a podlahové koberečky (se vzorkem zvířecích tlapek) s úpravou proti zachycení klíšťat a dokonce i cestovní balíček s výbavou a lehkou stravou pro psy.

Honda Vamos se bude i nadále prodávat jen v Japonsku a tak si v Evropě budeme muset na podobnou sadu ještě počkat. Bude vám něco takového scházet?

Dan Vořechovský
Diskuze (10)
12. 2. 2007 09:22
:-)
schazet mi sice nebude ale dobry napad se rozhodne ceni :-) - protoze sice neni problem si tak auto upravit sam - ale dat neco takove do bezne nabidky - tak to jo :-)