Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hrátky s motorkou na ledu se zvrtly. Rozhodla se, že nepotřebuje jezdce

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Jízda na motorce se už sama o sobě dost nebezpečná, a když se k tomu přidá ledový podklad, platí to dvojnásob. Tahle mašina se však rozhodla, že řidiče vlastně vůbec nepotřebuje.

Nad některými kousky motorkářů zůstává rozum stát. K dohledání jsou desítky videí, ve kterých se silné stroje řítí klidně i třísetkilometrovou rychlostí v běžném provozu, předjíždějí další vozidla a podobně, k vidění jsou však i povedené kaskadérské kousky prováděné v bezpečném prostředí vzdáleném od „civilizace“. Něco takového zřejmě původně mělo probíhat i v přiloženém videu, jenže pak se něco pokazilo…

Přesněji řečeno řidič modrého motocyklu něco pokazil. Na jeho stroj s pořádnými hroty trčícími z pneumatik se mu napoprvé nepodařilo naskočit, sklouznul z něj a upadl na zem. Jenže motocykl ne – pokračoval dál v plynulé jízdě se zařazenou rychlostí, a přestože se jej druhý motocyklista snažil nejdříve trochu usměrnit a později i vyvrátit, všechny pokusy o zastavení byly marné. Celou akci ukončil až pick-up, do kterého motocykl narazil.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)