Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai definitivně v ČR!

Ladislav Čermák
Diskuze (124)
Továrna Hyundai bude definitivně v ČR!

Hyundai Motor se po dlouhém váhání definitivně rozhodla – továrnu na výrobu automobilů postaví v Nošovicích v Moravskoslezském kraji. Investuje až jednu miliardu euro (tj. v přepočtu cca 29 miliard korun). Nová továrna by měla zahájit výrobu v roce 2008 a rozšířit počet velkých výrobců na našem území. Novinářům to potvrdil ministr hospodářství Milan Urban a dodal, že automobilka by měla zlepšit výkonnost české ekonomiky o 1,5 procentního bodu, v pozdějších fázích až 2,5. V regionu s vysokou mírou nezaměstanosti také přibyde 15 tisíc pracovních míst, v ideálním případě se obchodní bilance ČR zlepší o 54 miliard a ročně bude z linek sjíždět 300.000 vozů.

Ladislav Čermák
Diskuze (124)
29. 3. 2006 18:57
Re: ...a co pak...
Manitou, věř, že jsem ani jednou neměl pocit, že je potřeba utéci z diskuze, tedy že prohrávám. Ovšem také tu nezažívám pocity vítězství :-) Ostatně proto sem nepíši. Mám stejný názor jako ty, že vstupenkou na auto.cz není identifikační štítek Lamba nebo Logana v garáži... A na závěr jedna smutná zkušenost - kdykoliv jsem něco osobního napsal... vždy jsem to začas našel v granátu, kterej tu někdo nechal vybouchnout... nepíší a nečtou tu totiž jen takoví jato ty, ale i ...zoufalci... tak, prosím... buď teď vůči mě velkorysý. Díky. P.S. Vážím si tvého příspěvku :yes:
29. 3. 2006 18:33
Re: Nechápu Toma a jiné
:yes:
28. 3. 2006 14:04
Re: A JE TO TADY
Bezpodmíněčně... jak jinak bys pochopil, že jsi to nepochopil ;-)
28. 3. 2006 14:02
Re: ...a co pak...
Neplácej... myslím názor na geteičko, nebo na cokoliv, co souvisí s motorismem. Jediné otázky na které nereaguji jsou otázky intímní... kolik mi je, co dělám, když dělám, že dělám... o tom snad auto.cz není. Já ti položil jednoduchou otázku a ty se bojíš odpovědět, tak to nerozmělňuj v nesmyslech.
28. 3. 2006 13:58
Re: ...a co pak...
Nikdy se nemůže stát, že bych utekl z boje... proč taky. Nic nezahrávám do autu. Tak to najdi a pak se do mě pusť. Najdeš jen příspěvek o VYŠETŘOVNĚ. Tím slovem životopis myslím, co jako dělám, kolik mi je a s čím jezdím... o tom to tu snad není.