Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Infiniti: První snímky elektro-studie pro Ženevu 2012

Aleš Dragoun
Diskuze (1)
Značka Infiniti během autosalonu v Los Angeles oficiálně oznámila vývoj plně elektrického sportovního vozu. Přiveze jej ale až na jaře do Ženevy.

Luxusní divize japonského Nissanu mu zatím říká prostě Electric Sports Car Concept, unikátní jméno dostane zřejmě až těsně před oficiálním uvedením v březnu příštího roku.

Elektromobil by měl mít údajně zvýšený dojezd. Technika je zatím v tajnosti a z auta samotného nám toho automobilka také příliš neukázala. Jak je vidět, základní linie následují koncept menšího crossoveru Etherea.

Sportovní vůz. Takže půjde o kupé? Ač ze dvojice zveřejněných snímků nejsou patrné zadní dveře, kupé to nebude. Podle viceprezidenta Nissanu a Infiniti Andyho Palmera se bude jednat o vizi výkonného vozu. Palmer dodal Máme už hybrid i čistý diesel v prodeji. Elektrický sedan je tedy dalším krokem...

Ano, příští koncept bude tak trochu extravagantním čtyřdveřovým elektromobilem. Že se nebude jednat o malé městské auto, je nabíledni. Více toho zatím nevíme, Infiniti bude další informace uvolňovat postupně.

Aleš Dragoun
Diskuze (1)
Avatar - pelikoš
18. 11. 2011 10:19
wow
z dodaných snímků je vidět,že infiniti nelenoší a maká.nádhera... :yes: