Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Infotainment Jaguaru XE budete moci ovládat přes smartphone (+ video)

Ondřej Chamilla
Diskuze (23)
Jaguar představil nový infotainmentový systém InControl s osmipalcovým displejem pro model XE, konkurenta trojkové řady BMW. Zároveň vidíme i nákres interiéru vozu.

Dominantou interiéru dlouho očekávaného vozu střední třídy, nového Jaguaru XE, má být osmipalcový displej infotainmentového systému InControl. Jedná se o systém vyvinutý od nuly a kromě osmipalcového rozhraní zahrnuje i kompletní integraci smartphonů s operačním systémem iOs či Android, speciálně navržené aplikace a možnost fungovat jako wifi hotspot.

Zajímavou funkcí je InControl Remote, kdy si přes telefon můžete na dálku upravovat klimatizaci, odemknout vůz, najít auto na parkovišti či jej dokonce nastartovat. Součástí systému je i vyhledávací zařízení, které pomůže s rychlou lokalizací auta po krádeži. Jaguar XE dostane jako vůbec první auto světa head-up displej s laserovou projekcí, který bude ukazovat rychlost či údaje navigace.

Nový Jaguar XE chce bojovat proti konkurenci nejen elektronikou, ale rovněž technikou. Již dříve jsme přinesli informace, že auto využije nové motory série Ingenium, počítat pak můžeme i s ostrými verzemi XE S a XER-S. Prodávat se vůz začne počátkem příštího roku.

Ondřej Chamilla
Diskuze (23)
20. 8. 2014 15:12
Re: XE
Jasně, tady to máš dvoustupňový...otočíš knoflíkem na sporáku a pustíš plyn >:-[]
20. 8. 2014 14:31
Re: XE
Tak to je vlastně logické, když dáváš plný plyn >:D
20. 8. 2014 14:14
Re: XE
JJ ;-)
Avatar - Dinar
20. 8. 2014 14:13
Re: XE
>:-[] :yes:
20. 8. 2014 14:09
Re: XE
S režim je hned za D, když stlačíš dolů a zaneš troubu na max >:-[]