Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jaguar Land Rover Classic. Hýčkejte svého veterána!

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Jaguar Land Rover oficiálně oznamuje přejmenovaní své divize zaměřené na historické modely a hodlá dále pokračovat v rozšiřování jejích služeb.

Jaguar Land Rover Classic je nové jméno divize Jaguar Land Rover Heritage, poskytující podporu majitelům a fanouškům historických modelů dvojice tradičních britských značek.

Tim Hanning, ředitel Jaguar Land Rover Classic, k přejmenování uvedl, že nové jméno lépe odráží schopnosti divize, zaměřené na dodávky náhradních dílů, kompletní renovace a zážitkové programy s historickými modely značek Jaguar a Land Rover.

Jaguar Land Rover Classic bude i nadále za své hlavní sídlo využívat historické Browns Lane, kde byla mimo jiné postavena i šestice Jaguarů New Lightweight E-Type a nové dílny Land Rover Classic v Solihullu, v nichž jsou renovovány klasické britské off-roady.

Vedle kompletních renovací nabízí divize i širokou paletu originálních náhradních dílů pro historické modely. V současnosti má katalog součástek obsahovat více než 30.000 položek.

Kromě těchto služeb bude Jaguar Land Rover Classic i nadále nabízet zážitkové programy, umožňující příznivcům značek Jaguar a Land Rover vyzkoušet si nejvýznamnější modely z jejich minulosti.

Po loňském úspěchu série závodů Jaguar Heritage Challenge se má v letošním roce uskutečnit její druhý ročník pod jménem Jaguar Classic Challenge. Ten opět nabídne několik tříd pro vozy značky Jaguar vyrobené před rokem 1966. První letošní podnik se má uskutečnit 2. května v Doningtonu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - CHerokee
21. 3. 2016 19:23
Další
..z řady značek, co toto dělají. Jak vidno, veterány frčí.