Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jahn (Škoda Auto): Zatím nebylo rozhodnuto o tom, kde se bude Yeti vyrábět.

Ondřej Láník
Diskuze (29)
Na stránkách www.skoda-auto.cz byl zveřejněn další rozhovor s vedoucím představitelem Škoda Auto, a.s. Tentokrát se internetový tým ptal Martina Jahna zodpovědného za řízení lidských zdrojů. Mluvilo se ale i o autech...

Nejzajímavější dotaz nového rozhovoru se týká závodu ve Vrchlabí, o kterém se v minulých měsících v médiích několikrát psalo.

Škoda Auto: Zmínil jste závod Vrchlabí. Ptali jsme se pana Kulhánka, zeptáme se i Vás - co soudíte o "zaručených" informacích médií, že nový model Yeti by se měl vyrábět ve Vrchlabí nebo dokonce v některém závodě VW v Německu?

Jahn: "Yeti byl schválen jako projekt, jako auto. Zatím nebylo rozhodnuto o tom, kde by se měl vyrábět. Co se týká závodu Vrchlabí, vzhledem k tomu, jak dobře se zatím prodává Octavia Tour, jejíž budoucnost je zaručena minimálně na dva roky, existuje také určitá šance na jeho rekonstrukci. Ta ovšem závisí na mnoha skutečnostech, počínaje mzdovým nárůstem, modernizací dopravní infrastruktury, která je dnes nevyhovující, dalším zvyšováním produktivity práce, rentability atd.

Upřímně řečeno, je to velký zájem celého představenstva a je to i můj velký zájem. Osobně udělám vše pro to, aby se mohlo Vrchlabí modernizovat, ale s tím souvisí splnění mnoha podmínek, a to si musí všichni uvědomit."

Ondřej Láník
Diskuze (29)
Avatar - Pekelná Micinka
24. 5. 2007 21:37
Re: Yeti
No, to je chanoindicky. ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
24. 5. 2007 21:36
Re: Yeti
>:D >:D >:-[] :yes:
24. 5. 2007 20:52
Re: Yeti
:yes: >:D
24. 5. 2007 20:52
Re: Yeti
:yes: >:D
24. 5. 2007 14:22
Re: Yeti
>:D >:D