Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jarní servisní akce Škoda: Originální díly a příslušenství s výraznými slevami

Jan Mička
Diskuze (13)
Jaro je za dveřmi a s ním přichází i pravidelná údržba vozu před sezónou. Podívejte se, jaké akce nabízí zákazníkům Škoda Auto.

První jarní den letos vychází na 20. března, vzhledem k příznivému vývoji počasí však můžete pomýšlet na údržbu vozu před sezónou již nyní. S ohledem na to připravila Škoda Auto pravidelnou jarní servisní akci, během které zákazníci získají vybrané originální produkty (Škoda Originální díly, Škoda Originální příslušenství) s výraznými slevami. Akce trvá až do 31. května.

Povinnost použití zimních pneumatik sice podle zákona končí až s posledním březnovým dnem, nic vám ale nebrání využít nabídky letních pneumatik se slevou až 25 % z doporučené ceny. Akce platí také na kompletní zimní kola, která si můžete schovat na příští rok – Škoda vám na ně dá slevu až 62 % z konečné ceny. Jedním příkladem za všechny je nabídka plechového disku a pneumatikou Continental TS850 195/65 R 15 (Octavia II a III) se slevou 3.971 Kč za konečných 2.396 Kč včetně DPH.

Slevy se týkají také střešních a interiérových nosičů kol, z jejichž cen vám autorizovaný prodejce odečte až deset procent, a pokud si ze sortimentu originálních dílů vyberete sadu stěračů, získáte koncentrát do ostřikovačů zdarma.

Akce se váže k pravidelným servisním prohlídkám, které nabízejí autorizovaní dealeři Škoda Auto. Za cenu 99 Kč vašemu vozu zkontrolují například stav provozních kapalin, pneumatiky, těsnost chladicí soustavy, osvětlení, správnou funkci ostřikovačů, podvozek (pohledově) nebo akumulátor.

Jan Mička
Diskuze (13)
Avatar - rohYpnol
8. 3. 2015 18:26
Re: Nechci slevu zadarmo
co to je dobře zabalenou? Prvořadé snad je dobře obutou a dobře vyváženou, a to ti nezajistí ani zlatá krabice :-!
8. 3. 2015 17:05
Re: Nechci slevu zadarmo
Já kupuji komplet kola i vyvážením na internetu. A pokud to není nějaký echt pneuservis tak je i bez problémů přehodí za nějakých plusmínus300 Kč. Ale nevlastním škodofku.
Avatar - rohYpnol
8. 3. 2015 17:05
Re: Nechci slevu zadarmo
Proboha proč otravovat? Vždyť je to pro ně kšeft jako každý jiný. Nebo podle tebe když zaplatím za nazutí a vyvážení kol, tak jsem si dovolil někoho obtěžovat? Ty kráso, tomu říkám uvažování...
Avatar - rohYpnol
8. 3. 2015 17:03
Re: Nechci slevu zadarmo
Jak přesvědčovat? Co tu zase prudíš? Když napíšu, že jsem nikdy neměl problém, tak někoho přesvědčuji? Zajdi si k psychiatrovi :-!
Avatar - boost.
8. 3. 2015 15:28
Re: Nechci slevu zadarmo
Já takový lidi nechápu. Kupovat gumy na internetu, protože jsou o dvě tři stovky levnější a pak otravovat pneuservisáky, jestli by to jako nešlo vyvážit a že by si je vzali zase s sebou a někde na ulici před barákem nazuli. :no: