Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ken Block láká na Gymkhanu 10. Půjde o jeho vůbec nejšílenější video? Vypadá to tak

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Fanoušci Gymkhany už si pomalu zvykají, že Ken Block nemá čím překvapit. Tvůrci série si to ale nemyslí a představují trailer na video, které se chystá. A prý bude velkolepé.

Video se připravuje ...

Společnost Hoonigan, jež stojí za všemi těmi kaskadérskými videoklipy s Kenem Blockem v hlavní roli, vydala upoutávku na chystané pokračování. Konkrétně se jedná o Gymkhanu 10, která se však nebude konat na jednom místě, jak bývá zvykem. Půjde o video s pěti auty na pěti různých místech. A Block slibuje nejšílenější video vůbec!

V upoutávce se objevuje několik osobností, které hovoří o schopnostech Kena Blocka za volantem silných strojů. Dozvídáme se také, že nebude chybět Hoonicorn Mustang s pohonem všech kol a výkonem 1.400 koňských sil či Ford Escort Cosworth.

Potvrdilo se, že část nové Gymkhany se natáčí v Detroitu. Zde byl před časem zvídavým kolemjdoucím natočen Block při jedné ze svých divokých jízd. Tvůrci uvádí, že Gymkhana 10 se odehrává „po celém světě“. Těžko říct, jaké všechny lokality si pod tím představit. Zatím se musíme spokojit s přiloženým trailerem plným aut, plamenů a kouře.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)