Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Mazda 6 se poprvé představuje i jako kombi

Aleš Jungmann
Diskuze (28)
První fotografie nové Mazdy 6 kombi ukazuje elegantní vůz zboku. Nový kombík má opravdu šmrnc.

Zatímco podobu nové Mazdy 6 v provedení sedan už znáte z dřívějšího článku Nová Mazda 6: První fotografie a oznámení premiéry v Moskvě, podoba druhé karosářské varianty kombi byla zatím veřejnosti skryta. Až do teď.

Při slavnostním zahájení výroby nové generace Mazdy 6 doprovázela trojici zaměstnanců na podiu stojící, nazdobená Mazda 6. Jenže nešlo o sedan, nýbrž o zatím neodhalené kombi! Více než jeden obrázek bohužel nemáme, na první detaily si zřejmě budeme muset počkat až do letošní Moscow Motor Show (29. srpna).

mazda novemodely skyactiv mazda novemodely skyactiv

Kompletní technické informace si však zřejmě automobilka schová až na hlavní událost podzimu, autosalon v Paříži. Na základě jediné fotografie taky nyní můžeme pouze konstatovat velice silnou inspiraci studií Takeri, což ostatně není nic překvapivého, jakož i vyslovit pochvalu Mazdě za citlivé zakomponování dynamicky působící, zvětšené zádě.

Nová generace Šestky se začne prodávat v prvním čtvrtletí roku 2013. Podle dřívějších zákulisních zpráv má být nová Mazda 6 vyráběna ve čtyřech karosářských variantách. Sedan, liftback a kombi mají být později doplněny verzí kupé.

Aleš Jungmann
Diskuze (28)
Avatar - Aladeen
3. 8. 2012 22:48
Re: Rozměry - možná opravdu bude sedan větší než kombík
Robia to aj kvôli Bruselu , ale aj kvôli Konkurencii .Príklad klasického postoja ľudí - keď niekto iný má niečo a ja nie tak to chem mať tiež. To isté platí aj u automobilkách , Brusel im len hraje do karát aby sa tieto "užitočné" systémy kupovali a boli ziskový
Avatar - Aladeen
3. 8. 2012 22:44
Re: Rozměry - možná opravdu bude sedan větší než kombík
Akurát sa tím znižuje životnosť a bezporuchovosť auta . ;-\ V Bruseli nás chcú len ošklbať o všetko a potom to všetko tak či onak padne :-!
3. 8. 2012 13:32
Re: Teraz mám šestku a nemenil by som
Ja mam sestku GH pred faceliftom a ak jazdim razantnejsie, gumy piskaju jedna radost. Auto je ale prijemne citatelne, takze dost sa na limit auta je uz za hranicou pudu sebazachovy.
Avatar - PeterLuk
3. 8. 2012 10:42
Re: PRDELKA ROKU
:yes: :yes:
3. 8. 2012 10:38
Re: Rozměry - možná opravdu bude sedan větší než kombík
To vis ze jo. Celosvetove to delaji "kvôli sprostému Bruselu" ;-\