Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

McLaren 650S GT3: Představení před premiérou v Ženevě

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
McLaren si pro letošní ženevský autosalon připravil premiéru evoluce závodního modelu 650S GT3, jehož podobu spolu s informacemi o jezdcích odhaluje již nyní.

Festival rychlosti v Goodwoodu v červnu roku 2014 byl místem představení nového McLarenu 650S GT3 pro sezónu 2015 a letošní autosalon v Ženevě nabídne jeho evoluci pro sezónu 2016.

Novinka se představí v tradičních barvách své značky a na první pohled se od dosavadního provedení příliš neliší. S ohledem na nová pravidla pro FIA GT3 se ovšem odehrály jisté úpravy v aerodynamice vozu a jeho hmotnost je 1240 kg.

Pohonnou jednotkou McLarenu 650S GT3 je i nadále dvojicí turbodmychadel přeplňovaný vidlicový osmiválec o objemu 3,8 litru s výkonem 368 kW (500 k), který roztáčí kola zadní nápravy prostřednictvím šestistupňové sekvenční převodovky. Detailnější informace o technice vozu pro novou sezónu nám McLaren nabídne při jeho premiéře v Ženevě.

Vedle odhalení nejnovější podoby modelu 650S GT3 zveřejnil McLaren i sestavu továrních jezdců pro tento vůz. Rob Bell a Alvaro Parente reprezentují britskou značku již od roku 2012 a v letošním roce se k nim přidá čtyřiadvacetiletý Francouz Côme Ledogar, který bude s McLarenem 650S GT3 startovat v šampionátech Blancpain Endurance Series a Blancpain Sprint Series.

Stávající provedení McLarenu 650S GT3 o tomto víkendu předvedlo, že je stále špičkovým strojem a trojice Shane van Gisbergen, Alvaro Parente a Jono Webb s ním zvítězila ve 12-hodinovém závodě na slavném australském okruhu Bathurst.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
8. 2. 2016 12:16
3-SMĚNNÝM NĚMECKÝM OTROKŮM v ČESKÝCH ZEMÍCH
jj
SOUDRUZI NÁMOŘNÍCI, CO TAKHLE PŘESTAT MASÍROVAT VYLÍZANÝ PALICE 3-SMĚNNÝCH NĚMECKÝCH OTROKŮM v ČESKÝCH ZEMÍCH TAKOVEJHLEMA KRAVINAMA typu McLaren 650S GT3 na který si nikdy ani nešáhnou a informavat to porobený €jrososiálněfanatizovaný obyvatelstvo třeba o TROŠCE DO MLÝNA :

JAK SE KONZERVA POSRRRRRRRRRRR [odkaz] [odkaz]
>:D
>:D >:D
>:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
a srrr na dízlsráče [odkaz] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :yes: