Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-AMG představuje silné „géčko“ v působivé reklamě. Je silnější než čas

Stanislav Kolman
Diskuze (5)
Nová generace třídy G dorazila kromě klasického provedení i ve výkonnější variantě vyladěné od AMG. Podrobnosti o autě už známe, nyní se ukazuje v povedené reklamě.

Nový reklamní spot ukazuje, že si Mercedes-AMG G 63 poradí v jakýchkoliv podmínkách. Stále jde o čistokrevný offroad s porcí terénních schopností, řidiče ale zvládne uspokojit i v uličkách měst při jakémkoliv počasí. Zkrátka parťák do nepohody!

Auto jsme si osobně mohli prohlédnout na ženevském výstavišti. Respekt nebudí jen vzhledem, ale i použitou technikou. V útrobách trůní čtyřlitrový vidlicový osmiválec se dvěma turby, jenž poskytuje výkon 430 kW a 850 N.m točivého momentu. V praxi to znamená zrychlení z klidu na stovku za 4,5 sekundy a maximálku 220 km/h, kterou však lze řidičským balíčkem AMG navýšit o dalších 20 km/h.

Byť to tak na první pohled nevypadá, došlo i k vývoji vzhledu. Všimnout si můžete jiné masky a přepracovaného nárazníku, světla mají diody již ve standardu. Základní obutí tvoří 22“ kola, třešničkou jsou dvě dvojité koncovky výfuku pod zadními dveřmi.

Prodej nového „géčka“ oficiálně odstartoval počátkem tohoto týdne, k prvním zákazníkům vozy zamíří v létě. Otázkou zůstává, zdali půjde o absolutní vrchol třídy G, nebo se postupem času dočkáme ještě výkonnějšího provedení. Naznačovat to může fakt, že si Mercedes před časem nechal registrovat označení G 73...

Stanislav Kolman
Diskuze (5)
Avatar - Hammunasakra
25. 3. 2018 22:33
Re: TY HULIBRKU TOHLE ŽE JE PŮSOBIVÁ REKLAMA?
Taky slušná :yes: :-)

Tahle nová je jak na Géčko pro metrosexuály ;-)

Auto je zřejmě naštěstí dál slušný a svý :yes:
Avatar - beibej
25. 3. 2018 18:35
Re: TY HULIBRKU TOHLE ŽE JE PŮSOBIVÁ REKLAMA?
Jo tohle je ono, tak si představuju reklamu na G :yes:
Nebo takle: [odkaz]
Avatar - white label
25. 3. 2018 18:21
Re: TY HULIBRKU TOHLE ŽE JE PŮSOBIVÁ REKLAMA?
Každopádně si vezmi co nejdřív prášek na tlak... 8-s
Avatar - Hammunasakra
25. 3. 2018 13:33
Re: TY HULIBRKU TOHLE ŽE JE PŮSOBIVÁ REKLAMA?
Úmysl se zdařil [odkaz] z ACZ se stal AUTO-BLESK

Slušná reklama na MB G [odkaz] :yes: ;-)
Avatar - beibej
25. 3. 2018 13:22
TY HULIBRKU TOHLE ŽE JE PŮSOBIVÁ REKLAMA?
Tohle je šlendrijánská sr@čka a Mercedes by se za ní měl stydět. A vy když už jí sem asi za úplatu musíte n@s rat tak ještě vybl!jete takovej sr@nec místo názvu. :no: