Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes EQ před objektivem: Pózuje s pohlednou oscarovou herečkou

Michal Fokt
Diskuze (2)
Elektrický koncept Mercedesu absolvoval v Kalifornii focení se známou oscarovou herečkou Susan Sarandon.

Mercedes-Benz nás připravuje na elektrickou budoucnost nejen prostřednictvím konceptu EQ, ale také související reklamní kampaní Generation Now, Generation Next, jenž má spojovat studii elektrického crossoveru s významnými osobnostmi současného světa. Po prvním díle s britskou zpěvačku M.I.A. dal druhý díl projektu Mercedes-Benz Fashion Story dohromady EQ se známou herečku Susan Sarandon, která získala Oscara za film Mrtvý muž přichází. Ta je tu ale spíše z titulu své role vyslankyně dobré vůle Unicef.

Focení se ujal kalifornský fotograf, spisovatel a filmař Luke Gilford a spolu se Susan pózuje před objektivem také její přítel a mentor, filmař Bryn Mooser. Susan podle svých slov přijala tuto roli s potěšením, protože je pro ní důležité propagovat udržitelný rozvoj a elektromobily podle jejího názoru představují jedinou možnou budoucnost.

Studie EQ je poháněna dvěma elektromotory s výkonem kolem 300 kW a točivým momentem 700 N.m. Vůz má pohon všech kol a díky 70 kWh Li-Ion akumulátoru by měl na jedno nabití ujet kolem 500 km. Produkční verze půjde do prodeje příští rok a bude zacílena zejména na podobně koncipované Audi Q6.

Michal Fokt
Diskuze (2)
Avatar - JohnST
11. 7. 2017 20:29
Sporic paliva
Preco tu mate aj linky na podvodne stranky vid setric paliva magnet na palivovu hadicu.
Vam uz naozaj nezalezi na nejakej novinarskej cti. Hlavne ze podvodnici platia?
Zamyslite sa nad svojim podnikanim!!
11. 7. 2017 14:25
To je mi..
..ale pohledná sedmdesátiletá bába!
Snad to tady nečte.