Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mini Clubman Bond Street: Cooper S, nikoli pro Agenta 007

Michal Fokt
Diskuze (0)
Mini přiveze do Ženevy speciální edici „kombíku“ Clubman, jeho doménou ale nebude stíhání nepřátel Jejího Veličenstva, ale odlehčování peněžence při nákupech.

Mini Clubman Bond Street Special nevypadá jako auto, se kterým by chtěl mít co do činění Agent 007. Ato i přesto, že je vybaveno rychlými pruhy, barevně odlišenou střechou, efektními sedmnáctipalcovými litými koly a 184 turbokoňmi pod kapotou (v případě verze Cooper S).

Nese jméno londýnské ulice, proslavené luxusními obchody. Spíše než zrychlení tedy asi oceníte kufr a možnost sklopení zadních sedadel, i když nemůže být pochyb o tom, že být v butiku s novou kolekcí jako první může být také pro další život naprosto klíčové.

Speciální edice Bond Street existuje pouze v černém laku Midnight Black Metallic se šedými pruhy na kapotě a střechou a zadními sloupky karoserie v odstínu Cool Champagne a stejná kombinace je použita i v kabině, čalouněné černou kůží s kontrastními lemy a ozdobnými zlatavými dekory Deep Champagne. To vše doplňuje ještě interiérový paket Chrome Line.

Do městské džungle vyráží s bohatou standardní výbavou a pokud nemáte ambice soutěžit s Vicky Beckhamovou v počtu za hodinu navštívených obchodů, bude vám možná stačit balíček Bond Street i s dvoulitrovým dieselem Cooper SD, 90kW variantě Cooper nebo dokonce ve 82kW specifikaci Cooper D. Šestistupňový manuál je standardem u všech verzí, automat se stejným počtem kvaltů k dispozici na přání.

Michal Fokt
Diskuze (0)