Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na jaře se představí inovovaný Ssangyong Rexton

Ondřej Láník
Diskuze (31)
Ještě tento měsíc se na korejském trhu přestaví inovovaný Ssangyong Rexton. Velké SUV dostane novou příď s velkými světlomety a maskou, která se stále více přibližuje vozům Mercedes-Benz.

Německá automobilka před lety poskytla korejské značce licenční práva na motory a některé další komponenty, které tvoří základ modelové nabídky dodnes.

Pod kapotou se nově objeví nový vznětový čtyřválec o objemu 2,0 l, vybavený vstřikováním common-rail třetí generace a turbodmychadlem s variabilními lopatkami statoru.

Stejný motor již pracuje také v modelu Kyron, kde dosahuje nejvyššího výkonu 104 kW při 4000 ot./min a nejvyššího točivého momentu 310 Nm mezi 1800 a 2750 ot./min.

Ondřej Láník
Diskuze (31)
21. 3. 2006 22:03
KUP SI REXTON,
je to parádní kára... Vlastně, vypadá jako Mercedes. Možná, že je taky spolehlivej jako Mercedes. Nakonec nelze vyloučit, že i jezdí jako Mercedes. Budete dobrá dvojka... vždyť i ty vypadáš jako Robert Redford... nakonec, možná jsi i úspěšnej jako Redford... a jezdíš nepochybně jako Redford. Akorát... má to jeden malej háček... Ten Redford, brácho, ten by si místo Rextona koupil určitě toho Mercedesa... Asi proto, že jeho život není rámován zoufalstvím, jehož synonymem je slůvko - jako. :yes: