Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Honda Stream od zítřka v prodeji. V Japonsku

Libor Zezulka
Diskuze (15)
V pátek 14. června se v Japonsku začne prodávat nová Honda Stream. Druhá generace tohoto MPV dostala dynamický kabát a uveze až sedm pasažérů.

Japonští zákazníci mohou od zítřka v dealerstvích Hondy objednávat novou generaci MPV Strem. Vůz, s jehož první generací se Honda pokoušela prorazit i v Evropě (avšak bez většího úspěchu), dostal ve svém pokračování typický dynamický kabát s agresivními čelními světlomety, mohutným nárazníkem a výraznou mřížkou chladiče. Sportovně tvarovaná karoserie však zakrývá praktický interiér.

Nová Honda Strem postavená na novém podvozku uveze až sedm pasažérů, které čeká v kokpitu s dominantní futuristicky tvarovanou palubní deskou a středovou konzolou spousta místa a komfortu. Kvůli lepší viditelnosti Honda zúžila A-sloupky, využitelnost zavazadlového prostoru zvyšuje rovná ložná plocha, cestovní komfort zase zlepšují sedačky a nebo snížená podlaha v třetí řadě sedadel.

Jako pohonné jednotky nové Hondy Stream slouží zážehové čtyřválce 2.0 i-VTEC a 1.8 i-VTEC spojené s ústrojím s plynule proměnným převodem CVT respektive pětistupňovým automatem. Sportovní stupeň výbavy zahrnující různé doplňky včetně 17palcových kol bude v Japonsku dostupný pro oba motory.

Libor Zezulka
Diskuze (15)