Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Oficiální video: BMW M6

Ladislav Čermák
Diskuze (21)
Netrpělivě očekávané BMW M6 se představuje v podobě dynamicky laděného videa

Kamera pomalu hladící detaily krásného celku, prostřih na rychle jedoucí auto se sluncem v zádech, pak jiný detail, střih, žiletkový průjezd zatáčkou, detail výfuku, atd. V dynamickém klipovém stylu natočené osmdesátivteřinové video ale ke konci svým divákům připravilo lahůdku. Špicujte uši a otočte volume doprava, takovouhle symfonii Vám v rádiu nezahrají.

Představujeme Vám jednu z nejočekávanějších novinek – famózní BMW M6. A slibujeme Vám, že zanedlouho se dočkáte i spousty podrobných informací.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Ladislav Čermák
Diskuze (21)
14. 4. 2005 21:17
VIDÍM TO JINAK
Shlédl jsem to video, a myslím, že je to přesně takové, jaké má být. Mírně drsné, jakoby točené tajně (lehce na mě dýchl Spielbergův duel) s překrásnou parádičkou pří rozjezdu filmaře a M6 ve vidlicích. Nevidíš řidiče, jistě, tohle auto jede samo... nevíš nic, je to jako blesk z nebe... až pochmurná, snová armosféra... jen vůz, vítr... a na dokreslení - dunění, o kterém nikdo nepochybuje... to duní džungle... slyším dávné tamtamy šamanů... útočí na dávno zasuté pudy... jo je v tom dravost... síla... nekompromisnost... jsem ztichlý, ostražitý... jako šelma čekám... Tajemné, nutí tě to jít za tím autem, jet po těch odosobnělých cestách. Podle mě velká třída