Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podzimní akční nabídka vozů Honda

Michal Fokt
Diskuze (1)
Honda chce před zimou zatraktivnit koupi třídveřové varianty modelu Civic, ale stranou zájmu nezůstane jistě ani HR-V, CR-V, Civic Coupe a Accord.

Honda chce před zimou zatraktivnit koupi třídveřové varianty modelu Civic, ale stranou zájmu nezůstane jistě ani HR-V, CR-V, Civic Coupe a Accord.

Pokud si nyní pořídíte sportovně střižený model Civic 3D s motorem 1,4 l/66 kW, můžete si přikoupit klimatizaci jen ze 25 000 korun, takže ušetříte téměř 39 000 Kč. Jestli vás zajímá tento třídveřový vůz spíše se silnější pohonnou jednotkou 1.6 VTEC s výkonem 81 kW, dostanete k němu zdarma litá kola a sadu zimních pneumatik. Tato kombinace znamená úsporu bezmála 40 000 korun.

V případě, že přemýšlíte o pětidveřové Hondě HR-V, tak zároveň s ní je připraven i zimní paket v hodnotě 73 000 korun. V něm najdete přední mlhová světla, sadu zimních pneumatik a litá kola. Nejen v zimním období se bude hodit také přehrávač kompaktních disků a karta CCS v hodnotě 20 000 Kč.

Stále také ještě trvá akční nabídka, která běží již od října. Ta se týká druhé Hondy s pohonem 4x4, který se v nadcházející zimě rozhodně bude hodit - modelu CR-V. Ten je nyní o rovných 100 000 Kč lacinější, provedení 2.0 ES s pětistupňovou převodovkou stojí 729 000 Kč, pokud si ve stejné výbavě budete přát model s automatem, zaplatíte 779 000 Kč. Kožené čalounění je za příplatek 30 000 korun.

K Civiku Coupe dostanete zdarma autorádio a měnič na kompaktní disky, a u vybraných dealerů můžete narazit i na akční model Accord 1.8 Sport. Ten je k dispozici výhradně jako sedan a je osazen řadou sportovních doplňků – má litá 16" kola, černé rámečky předních světlometů, kůží potažený volant s červeným prošíváním a bílé ciferníky přístrojů. Specialitou vypůjčenou ze sportovní verze Type R je hliníková hlavice řadicí páky. Tohle všechno je k dostání za zajímavých 679 000 korun.

Michal Fokt
Diskuze (1)