Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Polaris Slingshot Midnight Cherry: Tříkolka se stylem

Michal Fokt
Diskuze (3)
Polaris Slingshot si na nějaká pozlátka nikdy moc nepotrpěl, teď ale přichází verze, která by mohla potěšit i trošku zhýčkanější klientelu.

Už jsem se v životě svezl s kdečím od tica po veyron, ale jedním z nejsilnějších zážitků vůbec bylo pár kilometrů po okreskách v okolí Karlštejna ve futuristické tříkolce Polaris Slingshot. Je to velmi spartánský, ale úžasně řidičský stroj. K jeho (relativním) nevýhodám patří minimální možnosti individualizace, barvy karoserie nevyjímaje. Teď se ale chystá vpravdě "luxusní" limitovaná série.

Jmenuje se Polaris Slingshot Midnight Cherry a jejím hlavním lákadlem je luxusně působící vínový lak karoserie, doplněný bílými polepy. Nechybí ale ani větrný štítek, audiosystém Rockford Fosgate, bluetooth připojení, jiný design kol a lepší čalounění sedadel. K pohonu i nadále slouží atmosférická dvačtyřka od General Motors s výkonem 176 koní.

Cena ani dostupnost zatím nebyly zveřejněny, ale myslím, že do léta se dočkáme i my tady v Evropě...

Michal Fokt
Diskuze (3)
Avatar - _Karel_
23. 4. 2017 18:40
Re: A kde je ten štýl?
Tak to ti stačí opravdu málo. Mě teda ještě žádný auto jen svým vzhledem den nepokazilo. A tuhle tříkolku naopak doufám, že někdy potkám.
Avatar - Bubáq
23. 4. 2017 17:54
Re: A kde je ten štýl?
Souhlas.
23. 4. 2017 16:30
A kde je ten štýl?
Však to vyzerá jak Velorex po zrážke s kamiónom. Niečo tak hnusné a odpudzujúce sa len tak nevidí. Dúfam, že nič podobné na ceste nestretnem, mal by som pokazený celý deň. Fakt ako keby sa niektorí "tvorcovia" predháňali v tom, kto vymyslí odpornejšiu obludu.