Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche nabízí v aukci 919 Hybrid

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Přesněji se jedná o aukci pořádanou Porsche Asia Pacific, jejímž předmětem je automobilkou postavená maketa závodního speciálu v měřítku 1:1.

Porsche Asia Pacific spustilo 8. června letošního roku prostřednictvím webu www.919hybridauction.com zajímavou aukci, jíž se může prostřednictvím eBay účastnit prakticky kdokoliv a odkudkoliv. Předmětem aukce je jedna z třinácti automobilkou Porsche vyrobených maket modelu 919 Hybrid v životní velikosti.

Porsche tyto makety využívá při vývoji svých závodních speciálů a rovněž jsou některé z nich používány k prezentaci vozu během nejrůznějších akcí, při nichž není nutná účast neporovnatelně dražšího a choulostivějšího závodního speciálů.

Právě jedna z maket využívaných pro prezentace a různé výstavy je nyní nabízena v aukci, jejíž výtěžek připadne charitativní organizaci SportCares v Singapuru. Ta zde poskytuje podporu ve sportu dětem, tělesně postiženým i seniorům.

Aukce makety Porsche 919 Hybrid bude ukončena v neděli 14. června stejně jako závod 24 hodin Le Mans. Vítěz aukce kromě makety získá i pozvání na akci pořádanou 23. a 24. července na závodním okruhu v Singapuru na oslavu 30. výročí zdejší přítomnosti značky Porsche.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)