Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Potvrzeno: LeBlanca a Evanse v novém Top Gearu doplní i Chris Harris a Sabine Schmitz

David Bureš
Diskuze (25)
Nový Top Gear bude uvádět celkem šest moderátorů, mezi nimi bude i jedna žena. Tuto šestici i nadále bude doplňovat tajemný jezdec The Stig.

BBC pracuje na nové podobě pořadu Top Gear a postupně odhaluje jednotlivé moderátory této inovované motoristické show. Již oznámení Chris Evans a Matt LeBlanc nakonec nebudou jedinými tvářemi pořadu. Vysílání nové série Top Gearu začne v květnu.

V novém Top Gearu se objeví celkem šest moderátorů, kteří rozhodně zaujmou diváky po celém světě. To byl jistě účel při jejich výběru, protože původně ryze britská show se již dávno stala celosvětovým fenoménem.

Sabine Schmitz je slavná německá závodnice, která se v Top Gearu již několikrát objevila. Jistě si pamatujete její rychlé kolečko na Severní smyčce Nürburgringu za volantem Fordu Transit. „Šance zkombinovat ježdění a natáčení byla příliš dobrá nabídka, abych jí odmítla,“ uvedla Schmitz po jmenování moderátorkou Top Gearu.

Vedle Schmitz se v minulých týdnech spekulovalo také o příchodu Chrise Harrise. Motoristický novinář a slavný YouTuber nakonec tým Top Gearu skutečně rozšíří. „Top Gear je něco, co pomáhalo utvářet můj život s automobily, moje vnímání aut a moji posedlost auty, a já se nemůžu dočkat, abych si to vyzkoušel,“ říká Harris ke svému angažmá v nejslavnějším automobilovém pořadu světa.

O akvizici Eddieho Jordana se v souvislosti s Top Gearem začalo spekulovat až v posledních dnech. Jordana si jistě pamatujete jako šéfa stejnojmenné stáje ve Formuli 1, naposledy se jako novinář zabýval světem královny motosportu. „Mám obrovský respekt k mým kolegům-moderátorům a já je zdvořile žádám, aby byli tolerantní k mým starým kostem,“ tvrdí sedmašedesátiletý Jordan.

Jméno Roryho Reida naopak zcela jistě nebudete znát. Moderátorem Top Gearu se totiž stal díky loni vyhlášenému konkurzu. V rámci něj fanoušci pořadu posílali BBC krátké video, na jehož základě se mohli stát jedním z moderátorů Top Gearu.

„Když jsem předkládal moji třicetisekundovou konkurzní pásku, věděl jsem, že moje vyhlídky jsou minimální. Jsem ale nesmírně pyšný, že jsem se stal jedinou osobou, která prošla otevřeným konkurzem,“ říká Reid. O sobě tvrdí, že je již desítky let fanouškem Top Gearu a zároveň doslova žije automobilovým světem.

Sedmým členem týmu Top Gearu zůstává tajemný jezdec The Stig. Zachována je i jeho bílá závodní kombinéza, zda je však osoba ukrytá pod maskou pořád stejná, nevíme.

Původně se zdálo, že by nový Top Gear mohl moderovat pouze Chris Evans. Nadále se ale spekulovalo o dalších jménech, jedním z nováčků měla být právě osoba, která by vzešla z konkurzu mezi fanoušky pořadu. Pozdější zprávy tvrdily, že Evanse doplní hosté podle tématu dané epizody. Nechme se tedy překvapit, zda v každém díle uvidíme všech šest nových moderátorů, nebo zda se budou nějakým způsobem střídat. Více informací o novém Top Gearu se máme dozvědět již brzy…

David Bureš
Diskuze (25)
14. 2. 2016 12:19
Re: Rory Reid
Politická korektnost byla mířena na složení nového týmu TG... bože... :-!
Avatar - euro89
11. 2. 2016 20:44
Něco podobného jsem čekal
Černou muslimskou lesbičku v reálném světě nesehnali, tak museli zaměstnat více lidí. Každopádně ženskou i negra tam už mají, tak snad bude většina stěžovatelů (kteří stejně nebyli cílovou skupinou pořadu) původního slavného Top Gearu uspokojena. >:-[] Z té sestavy mi je sympatický akorát Le Blanc a Jordan, ale ani oni podle mě původní trio nahradit nedokážou. Budu se holt muset smířit s tím, že ten "opravdový" Top Gear bude už jen na placeném kanálu. :-!
11. 2. 2016 20:09
Re: Rory Reid
Nechápu,co tady furt pletete politickou koreknost.Kdyby to bylo kvůli ní,tak museli Clarksona vyhodit už dávno.BBC ho vykopla kvůli jeho agresivitě a aroganci,pán velkomožný nedostal steak a tak dal do huby nějakému "poddanému".To je celý příběh,který nemá s PC nic společného.
11. 2. 2016 18:45
Re: Rory Reid
Presne ti rytiri , Cinane ve westernu nebo Mexikani v 2. sv valce. Britske kreslene pohadky uz take obsahuji tuto korektnost.
11. 2. 2016 18:29
Re: Rory Reid
To je jako s Bondem... taky z něj bude asi černoch... no a v příštích letech to bude jiště nějaký Abdul Azíz Londýní :-!

Ve středověkých filmech, běžně, černošští rytíři... svět se v pr.del obrací 8-s

Aby bylo jasno, nemám nic proti "menšinám" (jsou to vlastně vůbec ještě menšiny???), jen mi ta politická korektnost leze krkem.