Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Překvapení: Bílá střecha pro novou Fabii

Tomáš Zajíček
Diskuze (79)
Neobvyklá příplatková položka v ceníku nové Fabie posunuje model směrem k lifestylovým hatchbackům.

Už to vypadalo, že si Škoda Auto nenechala na mezinárodní novinářskou prezentaci žádnou nezveřejněnou informaci v záloze, ale nestalo se tak. Zprávou prvního novinářského dne v portugalském Algarve je nová příplatková položka v nabídce modelové řady Fabia: bílá vnější barva střechy.

Usedlou image původní Fabie by Škoda chtěla změnit na mnohem mladší a svěžejší, tak aby oslovila i perspektivní mladé zákazníky. Sportovní design s dynamickými liniemi už cosi naznačil, ale možnost zvolit bílou střechu k vybraným odstínům vnějších barev karoserie nové směřování potvrzuje.

Během pondělí 22.1.2007 a úterý 23.1.2007 probíhá v Portugalsku prezentace nového vozu Škoda Fabia pro české novináře, žurnalisté z dalších zemí se s novým vozem budou seznamovat v následujících dnech. Auto.cz je pochopitelně při tom.

Další informace o nové Fabii naleznete v článku Nová Škoda Fabia: velká oficiální fotogalerie.

Související články:

Tomáš Zajíček
Diskuze (79)
19. 4. 2007 09:00
Re: vzpominky na 20.stoleti
To jo, jenomže to vzpomínané vozidlo mělo kromě té bílé ještě plátěnou střechu a byla to fakt paráda. Za starou Feldou se člověk otočí ještě dneska.
Avatar - Pjenkava
23. 1. 2007 15:56
Re: Fabia RS
Byl to Mini Cooper >:D Co silnějšího chceš? 1,6 turbo... ponzn.: Cooper - nejsilnější model
23. 1. 2007 07:29
Re: Kde som tu bielu strechu uz videl....
Jojo :o)) Můj otec měl koncem osmdesátých let trabíka.... Světle modrého, černé sloupky, bílá střecha.... :o) Trabi nakonec skončil v Itálii :o) Tak mě napadá, jestli bude mít Škodovka ve vzorníku takovouhle světle modrou...... :o) Zbytek by seděl :o)
23. 1. 2007 07:24
Re: PERSPEKTIVNÍ MLADÝ ZÁKAZNÍK
Do třiceti let, s průměrným platem, vlastním bydlením a nepříliš napjatým rozpočtem? Můžeš mi říci, jak může člověk s průměrným platem do třiceti let přijít k vlastnímu bydlení, nesplácet ho dalších dvacet let a tudíž si za další našetřené peníze (ze svého průměrného platu, který je dnes zhruba 20 000 Kč) našetřit na nové auto? :o))) Ty jsi "scifista" :o)
Avatar - Emel
22. 1. 2007 22:47
Re: PERSPEKTIVNÍ MLADÝ ZÁKAZNÍK
No třeba bude k dostání pouze s nejsilnějšími motory nebo v rámci nějakého paketu... uvidíme. Kdyžtak se koupí kýbl barvy...