Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

První fotky kompletní Škody Kodiaq! Už žádné tajnosti!

Martin Machala
Diskuze (198)
Máme k dispozici fotografie celého nového škodováckého SUV, ne jenom detaily. Takto vypadá kodiaq bez maskování!

Ve středu jsme vám přinesli první fotografie několika detailů Škody Kodiaq, nechybělo ani video. A i když do oficiálního představení nejdůležitější novinky letošního roku pár týdnů zbývá, na Auto.cz si můžete celou Škodu Kodiaq prohlédnout už teď.

O oficiální fotografie jde tak napůl, kompletní podoba mladoboleslavského SUV vzešla právě ze zmíněného videa, v němž se kodiaq představuje po částech. A právě z těchto jednotlivostí jsme finální podobu škodovky složili. Sériová verze se tedy od našich snímků může ještě lišit, ale opravdu jen mírně. V zásadě máte před sebou novou Škodu Kodiaq!

Už škodovácké detaily prozradily na novinku hodně, kompletní obrázek pak jen potvrzuje celkově dost mohutné vzezření. Tvary jsou jednoduché, typicky škodovácké, samozřejmě nechybí „krystalické“ detaily. Celek pak vypadá víc než slibně, uvidíme, jak bude sériová verze působit naživo.

Postupné odhalování Škody Kodiaq budeme dál sledovat, prvních oficiálních fotografií bychom se měli dočkat na začátku září. Jak ale bude velké sedmimístné SUV vypadat, víte díky Auto.cz už teď!

Martin Machala
Diskuze (198)
Avatar - O5kar
19. 8. 2016 13:19
Jaké to asi bude překvápko?
Tvar už známe, vnitřek téměř také. Jaké tam budou dávat motory je jasné, ty už také známe z jiných aut koncernu. No a to, že to bude auto vynikající nad konkurencí si můžeme odvodit z testů a porovnávacích testů u SEAT Ateca. Prostě, vyrábí se u nás a tím pádem je to, to nejlepší! Dealeři Škody už se jenom potutelně usmívají při případném dotazu na termín. Pochopitelně, že šéfové už náký ten pořadník mají.
19. 8. 2016 09:33
fakt uz tady tenhle hnuj
visi na titulce zbytecne
17. 8. 2016 18:00
Re: Velebnosti, jdu ...
Dneska sem ho viděl na D11 skoro bez maskování a nevypadal vůbec špatně.
Avatar - wakantanka
17. 8. 2016 13:05
Re: Velebnosti, jdu ...
:yes: :yes: :yes:
Avatar - Emel
17. 8. 2016 11:12
Re: Velebnosti, jdu ...
A odkedy je tu S-Klasse? V tom je právě ta relativita...

Užitná hodnota je vždycky důležitá. Pro spoustu lidí bude mít Kodiaq lepší užitnou hodnotu než Superb - víc se do něj vejde, nouzově přepraví 7 osob, lépe zvládne dojet k horské boudě... a že nedokáže plachtit Autobahnem dvoustovkou není téma.