Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

RaceDesign upravil Volkswagen Sharan a Seat Alhambru

Roman Daněk
Diskuze (12)
Německá společnost Racedesign si vzala do parády dvojici rodinných vozu z koncernu Volkswagen: VW Sharan a Seat Alhambru. Výsledný bodykit je více než rozporuplný.

Racedesign připravil tuningový balíček pro dvojici rodinných aut, Volkswagen Sharan a Seat Alhambra. Paket obsahuje nový přední nárazník, masku "Single Frame" a lá Audi, krycí lišty předních světlometů (mračítka), prahové nadstavce a oplechování zádě s dvojicí velkých chromovaných koncovek výfukového systému. Nad pátými dveřmi se objevil spoiler a na bocích jsou velká 18palcová pochromovaná kola. Všechny přídavné komponenty splňují bezpečnostní normy a mají TÜV certifikát.

Vlastní názor, Roman Daněk: "Dle mého soudu jsou auta, pro které se tuning hodí a nebo se u těch aut dá o nějakém tuningu alespoň uvažovat (hatchbacky, coupé, sedany a někdy i kombi). V druhé skupině jsou vozy, kde je tuning často zbytečný (sportovní automobily nebo velká GT jako jsou Porsche, Ferrari, Aston Martin atd.). A v poslední třetině jsou auta, u kterých vypadá tuning naprosto tragicky, směšně a působí jako pěst na oko (MPV, dodávky...). VW Sharan a Seat Alhambra patří do poslední třetiny. Z rodinného vozu sporťák nikdy nebude a karosářský paket od RaceDesignu na těchto vozech u mne vyvolává pouze úsměv... "

Roman Daněk
Diskuze (12)
12. 7. 2007 16:55
UZ NIC
staremu autu uz nepomoze nic, ziadny tuning, aby vyzeral dobre a s dobou. Chce to skor nove auto... ;-)
Avatar - Dave-lamino
12. 7. 2007 12:26
styl
Je to jen o nepochopení značky a hra na něco co není . :-!
12. 7. 2007 09:32
Re: Kaufland Kit
Mě se Sharan family líbí, na svá léta vypadá stále parádně, jak z venku tak zevnitř :yes: Perfektní rodinné MPV, byť i že bezpečností ani variabilitou už nestíhá. (Galaxy,Scenic,Zafira...)
12. 7. 2007 08:43
Re: Kaufland Kit
Tak si říkám, co na nich bylo pěkného? ;-)
12. 7. 2007 08:37
Kaufland Kit
Vše co bylo na Sharanu/Alhambře pěkné, nekvalitně zazdili 8-s :no: