Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

SwissRoomBox: Roomster jako obytné auto (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (17)
Švýcarská společnost misC sport & leisure představuje systém swissRoomBox. Díky němu se může proměnit prakticky jakýkoliv osobní vůz s výklopnou zadní stěnou v obytný automobil. Na reklamním videu to předvádí Škoda Roomster.

Modulový systém swissRoomBox se instaluje do zavazadlového prostoru a nabízí majitelům osobních vozů, s trochou nadsázky, skoro stejnou nezávislost jako obytné automobily.

Podle tvůrců systému swissRoomBox se karavanový průmysl v průběhu let zaměřil na vývoj speciálních vozů, které se v průběhu let staly prostornějšími, komfortnějšími, ale zároveň dražšími a nemotornějšími.

Právě z tohoto důvodu se projekt swissRoomBox vydal opačným směrem a nabízí možnost jednoduché přestavby osobního vozu v karavan bez zásahu do jeho konstrukce. Tento systém se jednoduše adaptuje na většinu modelů a k provozu jeho vybavení je potřeba pouze zásuvka na 12V.

Do zavazadelníku automobilu, kterým může být malý kompaktní hatchback, kombi, SUV, MPV nebo lehká dodávka, se ukládá sada několika modulů. Ty obsahují sprchu s teplou i studenou vodou, umyvadlo, kuchyň s plynovým sporákem, skládací stůl, židle, postel i WC.

Rozložení modulů do použitelného stavu zabere jen několik minut a k manipulaci s nimi není zapotřebí žádné nářadí. Pokud je třeba použít zavazadlový prostor k jinému účelu, je možné

jednotlivé moduly systému swissRoomBox jednoduše vyjmout.

Prodej modulů swissRoomBox bude zahájen od října letošního roku.

{videoplayer link="http://www.youtube.com/v/3cy3gKwirLk?fs=1&hl=cs_CZ" style="auto"}

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (17)
13. 2. 2012 13:56
HMMM..... tak sem si zjistil cenu xDD
Ahoj v předchozím komentáři sem se ptal na CENU .. pak sem si jí zjistil a ta činí 187 854. z 20% DPH za tuto cenu bych si raději koupil starší karavan ;);) až sem lekl že se spletly o tu 4 na konci no nic no
13. 2. 2012 13:45
kl,lmklů
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
13. 2. 2012 13:44
Super nápad
Je to docela pěkná blbůstka ;) promě co jezdí autem na dovolenou je to dobrá věc (uznávám, pěkný nápada)

A jaká že je vlastně cena ?? rači tu není uvedena ? ;) ;) ;) ;)
Avatar - dr.biker
22. 9. 2010 10:15
Re: Zajímavá nabídka
Máš pravdu, nám chlapům to nevadí, ale pro naše drahé polovičky je toto řešení asi přijatelnější....
22. 9. 2010 07:27
Re: Zajímavá nabídka
Pro někoho je to tahání stanu, vaření v kotlíku a mytí v potoce tak správná vzrušující turistika. Aspoň si člověk na chvíli oddychne od těch všech přiblblých vymožeností dnešní doby.. ;-)