Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile: Sága skončí až v roce 2021

Michal Fokt
Diskuze (3)
Vin Diesel prozradil časový plán uvedení dalších dílů Fast and Furious do kin. Na další pětiletku máme o zábavu postaráno.

Série akčních filmů Fast and Furious, kdysi dokonce orientovaných na svět sportovních a upravených automobilů, už má za sebou sedm kousků. Herec a producent Vin Diesel, jenž je tváří celého byznysu, vloni prozradil, že i navzdory tragické smrti Paula Walkera bude Rychle a zběsile pokračovat ještě dalšími filmy a zastaví se až na čísle deset, přičemž jeden bude pochopitelně lepší, než druhý.

Nyní své plány upřesnil, takže víme, kdy se jednotlivá pokračování objeví v kinech. Fast 8, jenž se bude odehrávat v New Yorku, dorazí 14. dubna 2017 a těšit se opět můžete i na ranaře Dwaynea Johnsona, známého jako The Rock. Na devítku si počkáme dva roky do 19. dubna 2019 a stejný odstup čekejte i v případě Fast 10. Poslední díl si odbude premiéru 2. dubna 2021. V tu dobu možná už budeme jezdit všichni v elektromobilech a film bude v sekci "Pro pamětníky"...

Ovšem pozor, objevují se zvěsti, že by filmem Fast 10 série "mohla" skončit, zadní vrátka se tedy po kategorických oznámeních poněkud pootevřela.

Michal Fokt
Diskuze (3)
Avatar - Glaukos
8. 2. 2016 11:10
Re: Je to sice nereálná slátanina...
a zjevně proto to ma miliardové tržby
Avatar - 3_diamanty
8. 2. 2016 09:43
Re: Je to sice nereálná slátanina...
ta jednicka bola hadam aj kukatelna s prizmurenim jedneho oka ..... ale tie dalsie casti to je uz cista somarina.... spravili z toho uz sci-fi zaner... skoda
Avatar - Kubass
7. 2. 2016 20:03
Je to sice nereálná slátanina...
ale taknějak se na to rád dívám, když vyšla 1čka byl jsem asi v 7mé nebo 8mé třídě, tenkrát to bylo něco, hrozně sme to žraly :-D, od té doby se rád kouknu na nějakej díl, a až na dvojku a Tokio Drift mám tu serii docela rád :-).