Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat bude jako první do svých vozů dodávat hudební službu Shazam

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Španělská automobilka Seat bude první značkou na světě, která integruje hudební službu Shazam do svých vozů. Do automobilů Seat ji začne dodávat v dubnu prostřednictvím aplikace DriveApp pro Android Auto.

Na veletrhu mobilních technologií Mobile World Congress (MWC) to uvedl předseda představenstva firmy Luca de Meo.

Shazam je jednou z nejoblíbenějších aplikací na světě, využívá ji více než 300 milionů uživatelů. Na konci minulého roku ji koupila americká společnost Apple.

Partnerství umožní zákazníkům Seatu snadno vyhledávat oblíbené skladby zcela bezpečným způsobem i za jízdy, a to díky bezpečnostním funkcím aplikace Seat DriveApp.

"Všichni milovníci hudby budou moci vyhledávat skladby dotykem prstu. Integrace aplikace Shazam představuje další pokrok v realizaci našeho cíle poskytovat zákazníkům maximální bezpečnost a uskutečnit vizi silničního provozu bez nehod," uvedl de Meo.

Seat zároveň oznámil, že založil novou společnost XMOBA. Jejím hlavním účelem bude objevovat a testovat projekty zaměřené na podporu řešení, která vylepšují budoucí mobilitu, a také jejich uvádění na trh a investice do nich.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Avatar - Ronault.
27. 2. 2018 20:45
A co takhle facebook a chytání pokémonů
Takže nestačí, že někteří polořidiči za jízdy chytají pokémony (jedu takovou znám a už má Zafiru nabouranou) a lajkují na facebooku, ale teď i Shazam... když řídím kua, tak řídím...