Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda na SEMA 2014: Místo Jazzu Heavy Metal

Michal Fokt
Diskuze (4)
Honda na aftermarketovém autosalonu v Las Vegas představila hned osm více či méně šílených tuningových kreací subkompaktního MPV Jazz.

Tuningová a aftermarketová výstava SEMA v Las Vegas je největší akcí svého druhu na planetě a domácí americké značky i v USA zdomácnělí výrobci si zvykli tam představovat ve spolupráci s renomovanými tuningovými firmami úpravy svých nejnovějších modelů, které mají inspirovat majitele aut i další úpravce k vylepšování dotyčných automobilů.

Stánek Hondy byl letos poněkud monotématický, japonská značka má letos jedinou novinku a tou je vůz na pomezí standardních subkompaktních hatchbacků a MPV Jazz, respektive Fit, jak je auto v Americe označeno, zato se na něj ale vrhla opravdu důkladně a poskytla partnerským úpravcům na vyřádění hned šest exemplářů. Ty jsou vše, jen ne "pohoda jazz", spíše to osciluje od hard rocku přes punk až po heavy metal.

Honda na rozdíl od předchozích let nedodala bohužel k jednotlivým kreacím žádné doplňující info, ale vzhledem k tomu, že na každé správné tuningové auto patří polepy s logy těch úpravců, jejichž komponenty byly použity, určitě si uděláte o jednotlivých úpravách slušnou představu, beztak jde v první řadě o šou, tedy o obrázky. :)

Měli byste ale vědět, že "turbomaniaci" Bisimoto dostali letos na hraní hned tři Jazzy a po jednom upravily firmy Spoon, Kylie Tjin a Kontrabands. A aby toho náhodou nebylo málo, jedno z aut je vybaveno originálním příslušenstvím Honda a nechybí ani závodní okruhová verze od Honda Performance Development (HPD).

Michal Fokt
Diskuze (4)
Avatar - white label
8. 11. 2014 23:51
Re: Vkus...
Ono, když si třeba ženská vezme k teplákům lodičky, tak taky určitě zaujme..., což je podobně "prostý" fakt. >:-[] ;-)

[odkaz]
[odkaz]
Třeba za tímhle nejen, že se "každý" otočí, ale ještě pak bude nějakou dobu i nevěřícně kroutit hlavou. 8-s >:D
Avatar - TeeJay
8. 11. 2014 22:27
Re: Vkus...
Nemůžu říct, že by mě ty úpravy urážely. Odpovídají duchu výstavy a patrně i cílové skupině, nehledě na prostý fakt, že exponáty vznikly za účelem zaujmout.
Avatar - romgator
8. 11. 2014 19:11
Re: Vkus...
Američani jsou jiní, podobný vkus mají i Japonci. Myslím, že právě z Japonska se to dostalo do USA.
Faktem je, že evropský decentní tuning mě bere více. Amíkum by to bylo asi málo.
8. 11. 2014 14:05
Vkus...
...dostal padáka, co auto to cirkus...