Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Šílená nehoda jako z GTA: Auto na Slovensku vyletělo do vzduchu a přistálo v tunelu

Stanislav Kolman
Diskuze (30)
Šokující záběry z dnešního rána zveřejnila Policie Slovenské republiky na svém facebooku. Řidič měl velké štěstí, že se mu při hrozivé nehodě nic vážného nestalo.

Dnes krátce před pátou hodinou ranní se před slovenským tunelem Bôrik odehrála vážná dopravní nehoda. Řidič BMW tu totiž bez zjevných příčin sjel z vozovky tak nešťastně, že byl katapultován do vzduchu, vrazil do horní části okraje tunelu a nakonec v něm přistál.

I když nehoda vypadá opravdu nepěkně, čtyřiačtyřicetiletému řidiči se podle Policie Slovenské republiky nic vážného nestalo. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Muž byl na místě ošetřen a propuštěn domů.

A jak se můžete přesvědčit v přiložené galerii, svým autem už rozhodně nepokračoval. I tak ale může tento člověk, který ve voze cestoval sám, hovořit o obrovském štěstí.

Stanislav Kolman
Diskuze (30)
Avatar - praděda7
23. 12. 2018 18:18
Re: Z videa...
Tak byl to mikrospánek....

[odkaz]
Avatar - praděda7
21. 12. 2018 15:29
Re: Z videa...
U Mengušovec....aha, to už je kousek do Svitu. Tam jsem jezdíval za mlada (1955-1960) ke strýcovi na prázdniny. Ve Štole mám ještě tetu a bratrance.
21. 12. 2018 15:08
Re: Z videa...
Stalo sa to tu:
[odkaz]
keby spal / mikrospal , tak tú zákrutu pred tunelom zrejme nedá ani tak, ako ju dal.
Iba že by valil v ľavom pruhu...Svoje mohol urobiť aj sneh, či presnejšie vyjazdené koľaje vedúce priamo na odrazový mostík.
[odkaz]
Avatar - praděda7
21. 12. 2018 14:14
Z videa...
je vidět, že borec jel v pruhu, který končil a skončil v pruhu na výjezd z dálnice. To vše v plné rychlosti. Škoda, že se nikde nepíše co o nehodě vypověděl řidič. Mikrospánek? Telefonování? Driving asisstant plus?
21. 12. 2018 12:24
Re: Brzdové světlo
Automaticka brzda po vystreleni airbagu?