Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Šílená reklamní kampaň na The Grand Tour a návod, jak si v pátek Clarksona a spol. pustit

Jan Mička
Diskuze (9)
První díl nového pořadu odpadlíků z BBC bude odvysílán už za dva dny. Zvolená reklamní kampaň našla využití pro zničené Toyoty Prius.

Milí čtenáři, už se jenom dvakrát vyspíme, a bude tady The Grand Tour. Novou show trojice bývalých moderátorů slavného televizního Top Gearu bude vysílat Amazon prostřednictvím služby Prime a nejdříve půjde o dvanáctidílnou sérii britských vtípků, výbuchů, rychlých aut a vůbec všeho, na co jsme do teď byli zvyklí. Protagonisté budou bedlivě sledování právníky z BBC, protože se The Grand Tour nesmí ve spoustě bodů podobat Top Gearu, jak ale známe Clarksona, Hamonda a Maye, určitě si pár jízlivých poznámek neodpustí.

V posledních týdnech se na internetu šíří opravdu dramatické upoutávky na novou show, v rámci reklamní kampaně se však tým nebál ani vyrazit do ulic. Asi víte, že jedno z aut, které Jeremy Clarkson moc nemusí, je Toyota Prius, vůbec bych se tedy nedivil, kdyby nejnovější nápad pocházel přímo z hlavy slavného moderátora. Vtip spočívá v rozmístění rozmlácených priusů do ulic Londýna (bílý vůz), Berlína (červený vůz) a Los Angeles (modrý vůz), přičemž na každém z nich je jasně znát „poselství“ Grand Touru. Bílý kousek nabouraný do britské poštovní schránky bych ještě pochopil, dva vozy trčící přímo ze země jsou však nápadem za milion!

Podle dostupných informací už trojice moderátorů pracuje na druhé sérii svého nového pořadu, stále ale ještě panuje nejistota, jestli si u nás vůbec budeme moci pustit alespoň tu první. Půjde to, a dokonce nijak těžko. Přestože u nás bude Amazon Prime oficiálně dostupný až od prosince, The Grand Tour je možné u nás sledovat už dnes. Stačí se pouze zaregistrovat na Amazonu jako do běžného internetového obchodu, přihlásit se a vyzkoušet službu Amazon Prime na třicet dní zdarma (stačí klepnout na tlačítko Try Prime). Je vcelku jedno, zda zvolíte britskou nebo německou verzi Amazonu, k účelu sledování tohoto pořadu ale spíše připadá v úvahu ta britská.

Je jasné, že třicetidenní členství nepokryje všech dvanáct plánovaných epizod první řady, po vypršení lhůty si však můžete aktivovat nejzákladnější službu Prime Video za 6 liber měsíčně (asi 190 korun), což rozhodně není žádná „pálka“. Díly budete moci sledovat i zpětně v archivu, ne každému se ale zřejmě bude chtít čekat minimálně dva měsíce, aby měl všechno zdarma a mohl pak v premiéře sledovat pouze poslední čtyři díly. Epizody budou vysílány v originálním britském znění, pokud ale angličtinou úplně nevládnete a občas vám nějaké slůvko uletí, můžete si zapnout anglické titulky.

Kolegové ze serveru Živě.cz se Amazonem Prime zabývali do hloubky a připravili v podstatě kompletní návod na přihlášení, sledování obsahu, a dokonce i následné zrušení služby. Obsáhlý článek najdete zde.

Jan Mička
Diskuze (9)
Avatar - Londonbridge
17. 11. 2016 19:19
Re: Dostupnost
Bude to na Amazon Tv len neviem ci za poplatok alebo to budem mat ako Amazon Prime client v rocnom poplatku included...dufam included....
17. 11. 2016 10:14
Re: Dostupnost
nebojim se toho ze to druhej den bude na kdejakym ulozisti, regionama si tvurci jen skodej, jejich blbost :-)

pozoruju to treba u F1, prevedenim na placeny kanal to dopadlo tak ze neznam nikoho kdo je sleduje online v TV, ale vsichni si to dalsi 2 dny stahnou z uloziste a shlednou na PC a s vystrihanyma reklamama >:D
17. 11. 2016 00:13
Re: Dostupnost
Proč bych čekal do prosince, když se stačí v sobotu ráno vzbudit napsat do googlu co hledám a za chvíli se na to můžu koukat? >:D Teda pokud nebudou chtít všichni ilegálové na ty jejich stránky registraci ;-\
Avatar - boost.
16. 11. 2016 21:47
Dostupnost
TGT bude dostupný pouze v USA, UK, Německu a Japonsku. Zbytek světa se přidá někdy v prosinci. Takže buď VPN nebo holt budete muset počkat do prosince.
Avatar - maxi!
16. 11. 2016 20:34
Re: Už jen dvakrát se vyspím
netvrdim, ze nie!
Ale on tam nie je len herec a verejne sa snazi ovplyvnovat nazory na kupovanie aut pred milionmy divakov ( aj ked sikovnejsi hned pochopia, ze je v tom dost vedla ) a tam mi vadia tie ich drobne podvody a klamstva.
aby sme sa pochopili - priklad:
keby mal Pepa z Autosalonu x krasnych knih a zopar titulov, pre mna uz na vzdy zostane tym lacnym, smiesnym debilkom, co si nezvlada emotivne pohyby a je trapne poskakujuci herec ( ? ).
Ale je to vec nazoru, kedysi som Claksona zvladal viac ( najme fejtony a stlpce v tisku)
Dnes to uz ja vidim takto.