Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Fabia Combi ScoutLine: Outdoorový styl i pro nejmenší kombi značky

Ondřej Chamilla
Diskuze (18)
Škoda rozšiřuje nabídku variant modelu Fabia o verzi Combi ScoutLine. Ta se odlišuje zejména designově, očekávejte tedy oplastování a mohutnější nárazníky.

Zpočátku roku 2016 přijede k zákazníkům outdoorová varianta Škody Fabia, model ScoutLine vycházející z verze Combi. Vůz má plastové nástavce předních a zadních nárazníků, stejně jako kryty prahů a podběhů. Nové prvky jsou lakovány černou barvou, integrované středové díly pak mají barvu stříbrnou „reflex“. Stříbrný je rovněž střešní nosič a nechybí ani mlhové světlomety.

Automobil přijíždí na šestnáctipalcových kolech „Rock“ či sedmnáctipalcových „Clubber“. Verze ScoutLine je pak dostupná se všemi motory pro Fabii Combi ve výkonech od 55 do 81 kW.

Škoda říká, že tento model disponuje až sedmnácti „simply clever“ řešeními. Outdoorová varianta má pak posílit již tak dobré prodeje Fabie v Evropě. Za prvních devět měsíců letošního roku vzrostly prodeje na 124.400 vozů, což je o 20% více, než za stejné období minulý rok. Model ScoutLine, jehož cenu zatím neznáme, pak doplňuje třeba variantu Monte Carlo, která chce přinášet naopak spíše sportovnější nádech.

Ondřej Chamilla
Diskuze (18)
11. 10. 2015 02:04
Deeezign
Neviem ako to robia, ale doteraz vsetky skodovky (konecne okrem noveho superbu) potrebuju nejaky paket, polepy, pestrofarebne doplnky, spojlery, tuningove disky a vsetko mozne, aby nevyzerali ako ohavy.
Aj tento pocin vyzera ovela lepsie ako standard, najma vo vybave "junior" [odkaz]
10. 10. 2015 14:37
Re: hnus
Prodeje hovoří jinak.
Avatar - Plautus
10. 10. 2015 07:32
Re: Pekné a zbytočné
O akej prírode píšeš? Ak myslíš "mestskú džungľu", tak potom áno...len tam to Tesco je 8-s
Avatar - chalan66
10. 10. 2015 00:27
hnus
Hnus. Tento model je už 3 generácie dizajnový nepodaroK !! Darmo toto čudo niekto dá ako auto roka !! Je to len strohé a krajšie auto ako Dácia !!! Porovnajte to s iným autom v triede a snáď to pochopíte ! Dizajn je 80% úspechu, toto nemá ani 10 % !!
9. 10. 2015 23:20
Fabie 3 RS
radši do Fabie narvat motor z Pola GTi a bylo by, a né totok