Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tuhle Škodu Karoq si dosyta užijí vaše děti. Je to netradiční dětské hřiště!

David Bureš
Diskuze (8)
Mladoboleslavská automobilka se dlouhodobě prezentuje jako značka pro rodiny. Teď se zaměřila na jejich malé členy!

Britské zastoupení Škody je známé netradiční propagací vozů z Mladé Boleslavi, když v minulosti zveřejnilo několik povedených reklam, ať už na Fabii RS nebo Superb. Nejnovější model v nabídce značky, SUV Karoq, pak také prezentuje netradičním způsobem, a to z kartonu vyrobeným „Kid Karoqem.“

Kid Karoq („dětský Karoq“) je lepenkový model stejnojmenného SUV v životní velikosti (délka 4,4 metru, výška 1,6 metru), které funguje jako neobvyklé dětské hřiště. Určeno je pro nejmenší členy rodin, kteří si ještě nemohou vyzkoušet „dospělácké hračky“ ve skutečném Karoqu.

Video se připravuje ...

Právě z toho důvodu je vyzbrojeno několika prvky připomínajícími skutečné auto. Na středovém panelu je tak tablet nabízející některé funkce multimediálního systému Columbus. Reproduktory systému Canton zase umožňují nerušený poslech hudby bez připomínek dospělých, k čemuž se hodí i barevná disko koule. Podle Škody ideální náhrada ambientního osvětlení ze skutečného SUV.

Specialitou je dále skluzavka nebo „balonkový“ bazén zdůrazňující velký vnitřní prostor auta. K dispozici je přes 1.500 balonků, tolik se jich vejde i do skutečného Karoqa po sklopení zadních sedadel. A pokud by děti tyto vychytávky přestaly bavit, mohou využít WiFi hotspot, projektor nebo sledovat okolí „špionážními“ dírami, které jsou náhražkou za sledování mrtvého úhlu nebo parkovací senzory.

Výbava přitom vychází z průzkumu tisícovky dětí ve věku mezi šesti až jedenácti lety, kterých se Škoda ptala na výbavu jejich vysněného auta. Naprostá většina toužila po tabletu pro hraní si a streamování programů (67,6 %), spoustu dětí žádalo též možnost puštění hudby dle jejich výběru (42,5 %) nebo projektor na pouštění filmů (35,4 %).

Kid Karoq byl postaven v jediném exempláři. Stavba Karoqu z lepenky trvala 10 týdnů a zabrala více než 600 hodin práce. O její konstrukci se postaralo britské designové studio Lazerian.

Slouží k propagaci nástupce Yetiho, které se na britském trhu začne oficiálně prodávat teprve tento týden, ve čtvrtek 11. ledna.

David Bureš
Diskuze (8)
9. 1. 2018 22:12
Re: By ma zaujimalo
No dobře, alespoň jsou to blonďáci.... ;-)
Avatar - wakantanka
9. 1. 2018 18:46
Re: By ma zaujimalo
Mno s farbou pokozky to nebude mat nic spolocne. Mam dvoch malych blondakov s modrymi ocami a rozobrali by im to za par minut na atomy. :-)
9. 1. 2018 17:45
Re: By ma zaujimalo
Tak to je vidět i na fotkách, jak ta snědá kudrnatá "hnědoangličanka" utrhla volant raz, dva. A jakou má radost, že bude doma čím topit. :-)
Avatar - wakantanka
9. 1. 2018 17:30
By ma zaujimalo
ako dlho take nieco z lepenky pri detoch vydrzi. :-)
Avatar - Joky
9. 1. 2018 16:49
ti emisní leváci
už vymývají mozek už i dětem !

Škoda Jugend !