Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Karoq se ukázala v Praze. Natáčí se zde propagační spot

David Bureš
Diskuze (15)
Podobu nového SUV z dílny Škody Auto známe už od května, teprve nedávno se ale začal sériově vyrábět, a tak zatím není známou součástí českých ulic.

Hlavní letošní novinkou automobilky Škoda je SUV Karoq, které v nabídce nahradí model Yeti. Český ceník už je sice na světě, oficiální prodej ale teprve začne, a tak Karoqa z českých ulic zatím neznáme. Maximálně je k vidění kolem Mladé Boleslavi, kde je pilně testován. My však mladoboleslavskou novinku potkali přímo v Praze.

A jelikož už Karoq byl oficiálně odhalen, zachycený exemplář v šedém laku už byl bez maskování. A co vlastně vůz v pražských Holešovicích dělal? Bez bližších podrobností se tam právě natáčí propagační spot.

Přestože podoba auta je už pár měsíců známá, sériová výroba Karoqu začala v továrně v Kvasinách teprve minulý týden. Veřejnosti se vůz představí na zářijovém autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem a jen o pár týdnů později, 18. října, bude oficiálně zahájen i jeho prodej na českém trhu.

Škodu Karoq jsme již před časem prozkoumali ve Švédsku:

Video se připravuje ...

Karoq je při zahájení předprodeje dostupný pouze ve dvou vyšších stupních výbavy, Ambition a Style, základní výbava Active bude následovat až později. Základní cena tak v tuto chvíli činí 529.900 korun za tříválec 1.0 TSI (85 kW) kombinovaný se šestistupňovou manuální převodovkou.

Co se týče motoru, tak tím nejdražším aktuálně nabízeným je turbodiesel 2.0 TDI (110 kW) v kombinaci s pohonem všech kol a sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou. V první polovině roku 2018 ale dorazí i silnější 2.0 TDI se 140 kW, rovněž v kombinaci s automatem a čtyřkolkou. Stejně tak se teprve bude rozšiřovat nabídka některých výbavových prvků, k dispozici tak bude třeba vyhřívané čelní sklo.

David Bureš
Diskuze (15)
Avatar - Barry Lyndon
3. 8. 2017 10:51
Re: zabili to tím "Junior lookem" - bez plastových lemů blat
tak samozřejmě. Bez nich je to totiž nefotografovatelné... ;-)
2. 8. 2017 21:45
Re: zabili to tím "Junior lookem" - bez plastových lemů blat
Ale ved ma na fotkach plastove lemy blatnikov
2. 8. 2017 20:11
Re: ta
Natáčel se tam propagační spot na škodofku,jo..jako fakt,tý jo..super informace,dík moc..
Avatar - holden2
2. 8. 2017 17:58
ta
designova prazdnota co je na vsem co ten slovenskej ko*kot doku*rvil je naprosto priserna. kdy uz bude ve skodovce nejakej poradnej mistr designer a zmizi ty ubohosti toho zezvejkanyho slovvosla.
jo tak prej tam presunuli stefaniho, to bude tak o prsa desetilete vietnamky lepsi. proste s tim xindlem nechce mit nikdo nic spolecneho
Avatar - Barry Lyndon
2. 8. 2017 12:40
zabili to tím "Junior lookem" - bez plastových lemů blatníků
u 4x4 se za ně připlácí a u 4x2 ani to ne. Přitom Ateca je normálně má i v té nejlevnější variantě.

Někdy mi ta snaha koncernu udělat ze Škodovky alespoň pocitově hyperlowcost připadá fakt přehnaná... To plastové orámování je v podstatě maličkost, ale bez něj je pro mě to auto naprosto nepřijatelné (prostě Junior, jak ho známe)