Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Velká cena Aragonie: Záznam on-line přenosu třídy MotoGP

Martin Machala
Diskuze (0)
Největší událostí nedělního závodu MotoGP je bezpochyby návrat Valentina Rossiho. Ten se zlomenou nohou zajel v kvalifikaci třetí nejrychlejší čas…

Je to sice prý lehčí zlomenina, Valentino si ale zranění přivodil teprve před třemi týdny. A zlomil si rovnou lýtkovou i holenní kost, ovšem čistě, takže rekonvalescence mohla proběhnout rychleji. Ale i tak, tři týdny od zlomeniny nohy a italská legenda znovu sedí na motorce a ještě ke všemu zajede v kvalifikaci třetí nejrychlejší čas… Valentino se sice nechal slyšet, že ho noha při jízdě nebolí, po boxech se však pohybuje s berlí. Tak snad ho během závodu noha nerozbolí!

Vydano 12:30

Do mistrovství světa se po zranění vrací také mladší z bratrů Marquezů, španělský jezdec do závodu vyrazí ze třetího místa. Co nejrychleji dopředu bude určitě chtít Tom Lüthi, kterému v průběžném pořadí patří druhá příčka, na startu ovšem švýcarského jezdce najdeme až ve třetí řadě. Vedoucí jezdec šampionátu – Franco Morbidelli, pak v kvalifikaci zajel čtvrtý nejrychlejší čas.

Martin Machala
Diskuze (0)