Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Špionážní video: Mercedes-AMG C 63 Coupe krouží na Nürburgringu

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Mercedes-Benz nás již láká na nový model AMG C 63 Coupe a my se nyní můžeme podívat na vůz v akci při testech na Severní smyčce Nürburgringu. Očekávejte přes 500 koní!

Podmanivý zvuk osmiválce, vysoká rychlost a boj zadních kol o trakci. Maskovaný prototyp není těžké identifikovat, jedná se o Mercedes-AMG C 63 Coupe a vy si vůz můžete vychutnat v akci na slavném okruhu v německém pohoří Eifel.

Stroj vyměnil atmosférický, 6.2 litrový osmiválec za menší čtyřlitrovou variantu se dvěma turbodmychadly, která však má disponovat výkonem 350 kW a točivým momentem 650 N.m. Tyto údaje však platí pro standardní variantu, zájemci o ještě větší zběsilost mohou sáhnout po verzi S, která nabídne 375 kW a 700 N.m, tedy v přepočtu na zvěř více než 500 koní. Chybět samozřejmě nebude sedmistupňová dvouspojková automatická převodovka. Zrychlení z klidu na sto kilometrů v hodině očekávejte pod čtyři sekundy.

Mercedes-AMG C 63 již známe jako sedan a kombi, k chystanému kupé se pak později přidá rovněž varianta kabriolet, čímž bude modelová řada ostrých verzí Mercedes-Benzů nižší střední třídy kompletní.

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Špionážní video?
To je fakt "špionážní" video? To snad ne. Špionážní video by vypadalo trochu jinak.