Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Sporťáky už neletí, holku dneska nejlépe sbalíte na ekoauto

Michal Fokt
Diskuze (86)
Mysleli jste si, že vaši atraktivitu u opačného pohlaví zvýší nějaký osvědčený sportovní kočkolap? Tak to pro vás mám špatnou zprávu. Shánějte raději Priuse.

Veškerý okolní svět nám už desítky let vtlouká do hlavy, že k ulovení ženy snů dopomůže pěkné auto. A když myslím pěkné, tak pochopitelně ideálně drahé a sportovní. Že to opravdu musí fungovat potvrzuje, že když náhodou takovým autem projíždíte městem, všechny hlavy se otáčí a kolem závodníků se to jen hemží spoře oděnými modelkami, o filmech jako je Fast and Furious nemluvě. Jenže to vypadá, že si tohle ten muži řízený svět pouze myslí. Jak je to doopravdy?

V Británii byla provedena studie, která se ptala dvou tisíc dospělých, jakou roli hrají auta v mezilidských vztazích, tedy hodnocení člověka čistě na základě toho, jakým autem jezdí. Asi nepřekvapí, že 48 % mužů je toho názoru, že je drahé auto učiní atraktivnějšími vůči druhému pohlaví.

Jenže ono je to přesně naopak. Ženy naopak v 53 % považují řidiče takových vozů za arogantní, zatímco 44 % použilo slovo "egocentrický" a 38 % že si také myslí, že jsou na silnicích nebezpeční. A to nevypadá na vlastnosti, kvůli kterým by šly příslušnice něžného pohlaví s nadšením na rande. Což sice může znamenat, že u zbývajících 47 % můžete mít štěstí, ale moc bych na to nesázel...

A co dnes tak populární velká SUV? To budete mít z deště pod okap. Jejich řidiče vnímá jako arogantní 34 % žen a 29 % je hodnotí jako hrubé a neurvalé. Právě se vám zbořil svět? Ptáte se, co s tím? Dá se na ženy vůbec zapůsobit automobilem? Dá, přátelé.

Pokud vystoupíte z klasického sedanu nižší střední nebo střední třídy, budete vyvolávat pocit bezpečí a působit jako tvrdí pracanti. Chybu ale neuděláte ani s klasickým hatchbackem, jenž vyvolává dojem, že jste skromní a nenároční. Největším kočkolapem současnosti jsou ovšem (alespoň podle Britek) ekologická auta jako je Toyota Prius nebo Nissan Leaf. Jejich řidiči jsou v očích žen inteligentní, etičtí a ohleduplní.

Takže pokud jste stále single a rádi byste to změnili, neváhejte a své nadupané auto na efekt zanechte jeho osudu v bazaru a poohlédněte se po něčem zelenějším. Mimochodem nejlépe vnímána je černá barva, když už budete v tom vybírání...

...a jak na tom jsou Australanky?

Michal Fokt
Diskuze (86)
Avatar - Dylan McKay
7. 10. 2013 13:20
Re: Jsem rád...
Míco, ale některé mají moc najeto, a řadá dílů se na nich opravit nedá...
Avatar - Pekelná Micinka
7. 10. 2013 00:02
Re: ÉÉÉ...pyčo....ééé
Zbytečně zobecňuješ. Když budeš mít peněz jak šlupek a budeš mít rád auta, resp. nová auta, tak není důvod proč si je nepořídit. Pro někoho, kdo je konzervativní a zároveň je to jen prostředek z bodu A do bodu B, to asi velký smysl nemá. S finanční gramotností to může, ale myslím, že ve většině případů nemá moc společného.
Avatar - beibej
6. 10. 2013 21:43
co se líbí holkám?
[odkaz]
6. 10. 2013 19:42
Re: třesky plesky
čiastočne pravdu máš ale treba si uvedomiť že každá žena letí na iný typ auta..tak ako niektorá letí napríklad na Range Rover tak niektorá letí napr. na BMW 3.. coupé...proste si ako kritérium netreba brať to ako dobre sa v tom aute j**e...máme doma BMW 5 a pozerajú po mne skôr chalani.. :-) aj dievčatá ale hlavne chalani..ale tak čo už..aspoň niečo-- >:D
Avatar - flyboyeda
6. 10. 2013 18:49
Re: třesky plesky
máš pravdu, podle mě když už tak podle mě letí na SUV, prostě velké a pohodlné